Sidor

måndag 21 februari 2011

Inga bebisar

Suzie fick inte sina bebisar inatt heller, och det har varit så jobbigt. Inte för henne, för hon visar absolut ingenting som tyder på att hon vill föda. Men för mig som vakar hela tiden för att jag inte vill missa något ifall att det händer.

I och med att ingenting har hänt så ringde jag veterinären imorse för jag ville ha en tid för ultraljud. Och jag ska snart iväg, ska vara där om en timme. Efter mitt samtal så la jag mig i sängen för att vila en stund och då hoppade Suzie upp till mig, och hon låg där länge. Med andra ord så hade jag min hand på hennes mage jättelänge.....så länge så jag kände hur det rörde på sig där inne. Så jag är orolig. För väntar hon inga bebisar så är det något annat som växer i magen på henne......för hennes mage har vuxit bra mycket dom senaste dagarna.

Jag kommer att ta med mig min kamera som jag kan filma med. För även om jag är orolig och nervös så in i bomben så är det samtidigt spännande. för om hon har bebbar i magen så blir det första gången som jag får se det med ultraljud. Och jag ska filma det i så fall........Dom ska inte ens försöka stoppa mig för jag kan tänka mig att detta kommer att kosta en slant........och då VILL JAG OCH SKA filma om det finns bebbar. Kanske jag kan ta ett kort också. Håll nu tummarna alla att allting är ok........och att hon blev dräktig senare än vad jag har trott och att det kanske är därför hon inte har fått dom än.

2 kommentarer:

  1. håller tummarna och tänker på dig! Lycka till med allt!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. hoppas det går bra lotta!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck