Sidor

fredag 11 februari 2011

Kurt 21 veckor

Egentligen så skulle jag ju vänta till nästa fredag då han är 5 månader men då kan det hända att jag glömmer av det.....beroende på om Suzie får sina bebisar eller inte.Men han är idag alltså 21 veckor, och vikten på honom är 3275g. Han växer så man kan höra hur det knakar. Gillar honom och hans färg skarpt, och är så spänd på vad domarna kommer att tycka om honom. Igår så sydde jag ju burskynket till honom, och idag har jag gjort klart bottentäcket och kattbädden. Färgerna i det är en nyans mörkare än själva burskynket. Och bädden har jag sytt som en trekant. Svart i botten på utsidan så det blir en markering till täcket, och på insidan har jag sytt sidenband för att få lite kontrast. Jag själv är nöjd, och Kurt som har provat allt verkade nöjd han också :-)

Jaha.....idag så kommer alltså Kevins matte och hämtar hem honom. Idag blir första gången som hon ser honom live, och jag hoppas och önskar att hon gillar det som hon ser :-) Något som jag själv tänkte mycket på innan Kevin flyttade från mig är att han är väldigt lik Milla.....förutom färgen då. Hoppas att han blir lika fin som hon.

Förutom att Suzie ska ha bebisar nästa vecka så får ni ju inte glömma att även Mia ska ha samtidigt......kanske till och med samma dag. Gå gärna in på Lenas blogg och kika. Mia bor ju hos Lena, och om ni har missat det så heter hon i stamtavlan Cameron Diaz och hon är blåvit. Pappan till bebisarna är ju Harrison Ford som är röd tabby. Ska bli så spännande att se vad det blir där också. Givetvis kan jag ju inte följa Mia på samma sätt som Suzie, och tyvärr kan jag inte vara med vid förlossningen heller vilket ju var meningen från början. Så blir det när honorna gaddar ihop sig mot oss :-)






Och så här ser burskynket ut ifall att ni missade blogen igår. Lite irriterande att jag inte får ihop färgerna rätt när jag fotar :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck