Sidor

onsdag 16 februari 2011

Suzie dag 64

Vilken dag det har varit!!!!!! Så seg.....såååååå långsam. Jag bara går här och väntar. Ungefär varannan timme tror jag att Suzie går tom.......sedan tycker jag mig känna dom bekanta rörelserna. Men idag har hon knappt någon mage. Men jag kan ändå känna att den är hård, och jag ser ju att den har sjunkit. Och idag så har hon knappt ätit något alls. Från vägningen igår har hon nu gått ner 42g.Jaja......är där inga bebisar så går hon ju snart i löp igen och då kanske det lyckas bättre. Men jag TROR....iallafall för tillfället.....att det blir något. Smeknamnet är redan klart......Fisen :-)

Natten som var så var jag med henne. Som jag skrev igår så var hon mycket efter mig och pratade mycket. Men vid 2-tiden så slocknade vi båda. Och jag vaknade vid minsta pip från henne, för det kom ju några sådana. Kom upp först vid 8-tiden så det blev ingen träning för mig.....inte då. Hade några ärenden direkt på morgonen men när klockan närmade sig 10 och Suzie fortfarande bara låg och sov så åkte jag iväg 1 timme och tränade iallafall. Och DET var superjobbigt. Jag är ju där alltid annars direkt när dom öppnar vid 7-tiden, det är ju då jag mår bäst. Och då jag inte vet om det blir träning imorgon så gav jag lite extra idag......sprang lite fortare i slutet än vad jag brukar. Och igår när jag var där nere så testade jag att träna magmusklerna. Det var inte mycket jag gjorde, men tillräckligt för att jag ska känna av det idag. Eventuellt så kommer jag att börja med det varje dag nästa vecka.....så gott det nu går.

Ni får inte glömma att Mia också ska ha sina bebisar nu. Gå gärna in på Lenas blogg och kolla....lite pepp även där skadar inte :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck