Sidor

måndag 21 februari 2011

Suzies bebis...ultraljud

Vilken lycka.....och vilken lättnad framför allt. Jag är inte snurrig i skallen, det är en bebis jag har känt och hört hjärtat slå med stetoskop :-) En bebis såg vi helt klart, men det kan vara 2......hon hade svårt att komma åt för Suzie ville inte riktigt samarbeta. Kändes väl konstigt att ha gele på magen, och dessutom vara rakad....för hon var tvungen att raka magen för att kunna göra ultraljudet.



Men hon kunde inte säga hur stor den var, eller om det var dax för den att komma ut. Vi räknade fram och tillbaka. Och det kan ju faktiskt vara så att Suzie blev dräktig sista parningsdagen Ni som har följt min blogg har ju kanske läst att Fjodor inte var så intresserad i början....ville bara sova :-)Vet tyckte att jag skulle ge Suzie 1-2 dagar. Skulle uppsöka veterinären igen på onsdag om det inte hade blivit något. Dessutom så trodde hon att det kunde finnas en chans att hon satte igång då det har varit en stressad situation för henne att åka bil, bli rakad och så vidare.



I början hade jag svårt att se ungen, men sen när jag väl såg den blev jag alldeles varm.......kunde knappt prata för jag hade gråten i halsen. Bebisen finns på högra hörnet av filmen.........Och när jag såh hjärtat slå......ja då var det kört.


2 kommentarer:

  1. Va skönt så nu är det bara att vänta!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hi,Hi,Hi.....härligt häftigt!! Var de trevliga Anna du hade..tyckte de lät så. Skönt med bildbevis ;))// kram mia

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck