Sidor

onsdag 9 februari 2011

Kattbäddar

Igår kväll så sydde jag bädden som Lena har beställt. Hon ville ha modell större och jag hoppas hon blir nöjd. Sydde en för att ha här hemma också....modell ännu större. Och om man ställer Lenas vid min så ser hennes väldigt liten ut :( Jag testade min och snabbt var Kurt där och somnade. Tyckte inte alls det var kul att jag kom och skulle ta kort. Även Suzie tog sig en sväng och provlåg. Men den bädden finns inte på golvet nu. Jag har fått dit en kartong som jag har klätt, och så finns det en extra kartong också. Så kan hon välja själv vilken hon vill ha.

I går kväll var det jobbigt för mig. Jag kunde inte somna på grund av värken, och när jag väl somnade så vaknade jag flera gånger. Inte så ovanligt, och det var inte det som var jobbigt. Utan för varje gång som jag var uppe så blev jag mer och mer sugen på godis. Men jag kunde hålla mig ifrån det. Vid midnatt så tog jag en shake istället. Smakade gudomligt vill jag lova :-) Smak av caffe latte.....hur nu det stavas. Och imorse så var det superjobbigt att gå på löpbandet. Var ju så trött. Men men, jag gick mina 50 minuter iallafall. Hoppas på att jag får en bra natt som kommer.






2 kommentarer:

  1. De är superfina! Kurt är ju för söt :)

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  2. Åhhhhh så fin den blev! Min korg ... och de andra oxo! Tack Lotta! Vad snabb du är och vad duktig du är! Längtar efter den, fast just nu är det kartonglådor som gäller.
    Kram
    Lena

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck