Sidor

söndag 13 februari 2011

Namn

Ibland är det hur svårt som helst att få fram namnen till bebisarna. Bokstaven L är det Lena själv som har fått bestämma namnen på. Bokstaven M kommer ju Suzies bebbars namn att börja på.....och det var inte så svårt. Men sen är det ju Tindras bebbar vars namn ska börja på N. Det har i stort sett tagit mig hela eftermiddagen att få fram, men nu är det också klart. Ifall att du undrar....även om Suzie får sina bebbar före Mia så blir det ändå Mia som får bokstaven L......:-)

Annars så har det varit en fruktansvärt seg dag idag....söndag. Det enda roliga som har hänt är att jag har känt Suzies bebbar röra sig riktigt mycket idag. Det är ju inga svårigheter nu att få ta på Suzie för hon hon vill bara gosa hela tiden. Kurt har jag fått ta väck från henne 4 gånger idag..........Frågan är om han kommer på att han kan sutta på Tindra med. Kan bli lite jobbigt för hon har ju lite av sin tid kvar innan hennes bebisar kommer.

Trots att det har varit kallt ute idag så har katterna varit ute en sväng. Och som vanligt. När Jamie kommer in så kan man tro att hon inte har träffat mig på evigheter. Hon jamar så sött....riktigt feminint, och svansen är böjd som en banan över hennes rygg. Även Kurt blir riktigt kelen när han kommer in. När han börjar spinna så låter det som om man har startat en v-12:a

Efter träningen i fredags så satte jag mig en stund vid datan. När jag skulle stiga upp från datastolen så tror jag att jag vred knäet på något olyckligt sätt. I fredags eftermiddag så hade jag problem med att stå, gå och överhuvudtaget röra vid knäet. Igår vad det lite bättre...kände knappt något alls. Men så har jag haft ont idag igen. Jag hoppas verkligen att jag inte har ont imorgon. För jag vill iväg och träna. Även om jag känner att det gör ont så kommer jag iallafall att åka iväg och försöka gå på löpbandet. Att vila en helg är skönt, men nu när jag har kommit igång med träningen så känns det jätteskönt när jag har avklarat mina 50 minuter. Dessutom så behöver jag komma iväg just på en träning så jag kan rensa skallen lite. Det känns att det börjar närma sig för Suzie.....bara 4 dagar kvar.

1 kommentar:

  1. huva....jag är nästan lika nervös som du ...av någon anledning!? Hur ska jag då va när Bella väntar sin första kull????? Då blir de till att ta semester i 2 veckor! // mvh mia

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck