Sidor

onsdag 23 februari 2011

Herre på täppan

Snacka om att vara herre på täppan, han vet att ta för sig den här Mick Jagger.

Natten som var har varit jobbig. Mick skrek sig igenom i stort sett hela natten. Jag försökte ge honom KMR men han bara spottade och fräste, ville inte alls ha. Jag förstod ju att han var hungrig, för han "gick" från tutte till tutte, och jag förstod att Suzie inte hade mjölk. Så i morse så fick han majsvälling, där jag även blandade i några droppar olivolja. Vill ju inte att han ska bli hård i magen. Och efter att han hade fått den vällingen så sov han, helt lugn och helt utan pip......i 3 timmar. Det behövde han. Och jag i min tur gick runt och fixade lite med sådant som bara var tvunget att få fixat......dessemellan så masserade jag Suzies tuttar så att hon kanske fick igång mjölken. När Mick vaknade och skulle ha mat gjorde han som nnnan, pep och gick igenom varje tutte, så jag gav honom välling igen. När han somnade så stängde jag av telefonen och gick för att sova själv......var så trött.

Nästa gång han vaknade så tuttade han länge på Suzie.....hon hade fått igång mjölken. Det var en härlig känsla. Så medans han tog för sig så masserade jag resten av tuttarna. Pratade också med Anneli som skulle skicka mig någon tablett som får igång mjölken riktigt. I och med att han inte har skrikit så har Suzie varit lugnare nu på eftermiddagen. Hon har till och med varit i lådan med honom, med undantag att hon har ätit och varit på toa. Och att det har kommit igång märktes också då hon idag blödde lite. Bra tecken.

Att ta kort på bara en bebis går fort, men det skulle funka bättre om han ville samarbeta vilket han inte alls ville. Ingen ovnligt i och för sig, dom brukar ju snurra runt rätt så mycket innan dom öppnar ögonen. Mitt i allt detta undrar jag bara en sak. HUR i hela friden ska jag lyckas att lämna ifrån mig honom. Han är allaredan bortskämd. Men det är ju bara det att jag kan inte ha 23 hanar hemma......hmmmmmm......Idag har iallafall även Mick fått en egen sida. Fler bilder kan du se där.

Vikten på honom idag är 120g så han har bara gått upp 6g sedan han föddes.





2 kommentarer:

  1. Mick är en riktig läckerbit!!!! Megalyckatill med honom

    Kramis till er alla!!!

    SvaraRadera
  2. Han är underbar! Så skönt att mjölken kommit igång.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck