Sidor

tisdag 15 februari 2011

Suzie 9 veckor

Det är dag 63 för henne nu :-) Med andra ord är det snart, mycket snart dax. För egen del så har dom senaste dagarna gått sakta, och jag väntar med spänning på vad som tittar ut. Idag har hon nästan varit som vanligt, vilat mycket. Och så har hon trampat i den ena bädden som är under bordet........samma bädd som hon mjölktrampade på när hon var liten. Jag har känt det röra på sig riktigt i magen. Tycker att den ser ut som om den har sjunkit ner lite. Hur som helst så kommer jag att sova med henne i rummet inatt.....tar inga som helst risker ifall att hon skulle få tidigare än räknat. Idag väger hon 4405g och har under veckan gått upp 211g......mest under hela dräktigheten. Sammanlagt har hon nu gått upp 1025g.....så det är väl sjutton om hon bara bär på så mycket luft :-) Jag har tagit fram allt som behövs, men jag gjorde det först idag. Blir inte så mycket mer skrivet idag för det har jag ingen ro till.





4 kommentarer:

  1. Lycka till, håller tummarna att allt går väl!

    SvaraRadera
  2. Tänker på dig och önskar dig all lycka!!!!

    Megakram
    Nicole

    SvaraRadera
  3. Lilla snuttan vad söt hon är, lycka till Lotta :)

    SvaraRadera
  4. Nu var det väldigt längesedan jag lämnade en hälsning här i bloggen :) Men här kommer en i alla fall, och så spännande med kattungar nu måste jag ju kika in minst en gång varje dag :)

    Hälsningar från ett mycket kallt Jokkmokk!
    /Petra med alla fyrfotingar!

    Ps.Har bara en hund hemsida nu då jag inte planerar fler kullar på kissekatterna :( Tycker Ziva är lite för liten för att gå i avel, men vi får väl se vad som händer långt fram i framtiden :)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck