Sidor

lördag 26 februari 2011

Mias bebisar 1 vecka

Dom blev det igår, men då jag skulle dit idag så blev inte det uppdaterat....kommer idag istället :-) Jag har alltså varit i Alingsås och tittat på bebisarna. Dom är helt underbara, hade lätt kunnat plocka med mig alla. Önskar att jag hade fått se dom igen om cirka 1 vecka då dom har öppnat ögonen men det går inte......nya bebisar på gång här ju. Och jag kommer inte att kunna se dom igen förrän i början av april, tiden fram till dess är fullsmockad. Lite tråkigt men smällar man får ta. Jag tog inte så där jättemånga bilder men några blev det ju, några här och resten på hemsidan.
psst........Det kommer ett blogginlägg till ikväll :-)



Tawalli's Linda Evans
Linda är i färgen chokladsköldpadd spotted med vitt. Och jag bara älskar henne. Gillar starkt det vitfläckiga i en padda. MEN....jag ska inte ha vitfläck igen......kan ju inte ha så många färger. Hon har ett otroligt brett och runt huvud....och hennes svarta fläck bakom det ena örat är bara såååååå charmigt.








Tawalli's Liza Minelli
Ojojoj.........OM jag ska ha någon i denna kullen här hemma så blir det Liza. Men det finns 2 som är intresserade av henne redan så det blir nog inte att hon flyttar hem till mig. Till färgen är hon chokladsköldpadd spotted, och hennes choklad är så varm i färgen. Det röda syns inte så mycket, skimrar bara lite :-)







Tawalli's Liv Tyler
Attans vilken röst. Färgen på henne är svartsköldpadd spotted, och man kan se långt ut på tasspetsarna att hon är padda.....verkar bli en dam som vet vad hon vill.









Tawalli's Luciano Pavarotti
Lilla söta Luciano.....söt som socker. Han stannar hemma hos Lena :-)









Tawalli's Leonardo DiCaprio
Här är ännu en hane som jag själv tror mycket på. Och hans färg är ju svart-vit.....och vilken härlig teckning. Gillar hans "skägg.......och insidan på hans öron är vita i pälsen......så otroligt charmigt.







Tawalli's Leonard Cohen
Här har vi ännu en fin herre i färgen choklad. Jag börjar gilla färgen mer och mer :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck