Sidor

söndag 4 augusti 2013

Viktuppdatering

I och för sig så skriver jag ju ner allting i min kalender, fall i fall...man vet aldrig om bloggen lägger av...jag skulle mer eller mindre få panik om jag inte hade alla mina vikter på katterna, vuxna som kattungar. Hur som helst, idag har jag även vägt dom vuxna. Denna veckan som har varit har ju inte varit rolig för katterna. Alldeles för varmt även om det är svalt och skönt inne hos oss. Men vädret påverkar helt klart katterna också. Och bara för att dom ska få njuta av svalkan dom också så stänger jag altanen senare än vad jag brukar och dom sitter där alla.

Just dom sista 3 dagarna har det varit extremt varmt och det är det som jag tror är orsaken till att Lillan har spytt. Inte mycket, bara typ en gång om dagen och inte så mycket spya heller. Men det är nästan som att hon skulle må illa. Så mycket matätande är det inte på någon av dom under dagen, mer på kvällen och natten. Men det är ju lugnt för det står mat framme åt dom hela natten. På dagen så får dom bara småportioner och då är det mest Jamie som äter. Vill inte att maten ska bli gammal och torr men det hinner den inte bli. Vikterna på dom idag är iallafall

Jamie 3769g. Hon har sedan förra tisdagen gått ner med 1165g. Så just nu väger hon 86g mer än när hon blev parad.
Casper väger 4812g och har under den gångna veckan gått ner 37g
Téa väger 2862g och har gått ner 57g
Och Lillan väger 3290g och har gått ner 90g

Det är förenat med livsfara att hålla på så med bebisarna. Jag blir ju tokkär i dom alla...mer än vanligt. Har precis matat dom och när jag var klar med Céline så tar jag upp henne och masserade lite magen....hon måste ju rapa. Och sen så kissade jag henne. Efter det hade vi en liten mysstund och då pratar jag med henne (dom andra också) pussar på henne och ja...allt. Och hon i sin tur söker sig till min mun och mitt ansikte, har ju henne så högt upp hos mig. Och jag får världens blötaste puss av henne. Hon har ju fortfarande lite mjölk kvar i mungiporna. Hoppas dom är mätta och belåtna i några timmar nu och klarar sig med småsnuttande på Jamie. För nu ska jag nana kudden innan dom ropar på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck