Sidor

onsdag 21 augusti 2013

Skitungar

Kravallungar. 3 veckor imorgon och dom vet redan vad dom vill och inte vill. Och ni ska inte tro att dom är rädda för att utforska världen...nädå.

Igår så tyckte Jamie att det var dax för en ny flytt, denna gången ville hon ha dom under sängen. Och jag kände att det var ingen idé att protestera...hon mår ju bättre när hon själv får bestämma. Och då alla kommer till mig när jag ropar på dom, det vill säga om dom inte sover riktigt hårt....då tyckte jag alltså att det var ok. I morse när jag tog fram dom för mat och vägning (väger dom varje dag fortfarande) så blev dom kvar på filten här ute. Och här var dom kvar när jag åkte iväg en stund, tillsammans med mamma Jamie och Lillan. När jag kom hem så var 3 av dom ute i hallen och promenerade, nämligen Céline, Cary och Colin. trots att jag tog in dom så var dom snabbt tillbaka ute igen. Och i eftermiddags när jag var ute i köket så kom dom dit också. Och nu när jag skriver så är alla utanför dörren och kollar läget. Spännande tyckte dom :) Fixade toalåda till dom idag och dom går där redan självmant både för ettan och tvåan...duktiga kizzar.

Lillan är helt underbar med dom, och när jag ser dom ihop så blir jag ju lite tårögd. Idag har hon varit extra mycket vid dom, både när det gäller att tvätta dom eller att bara ligga och sova tillsammans med dom. Téa håller sig fortfarande lite på avstånd men kikar till dom ibland. Förresten, Téa är nog inne i löp, hon puttar upp rumpan och jag fick till och med en hästspark av henne rätt i nyllet. För när jag klappade henne där bak så var det när jag gick för att vila och alltså låg jag i sängen. Och så vände hon på sig och skulle iväg med rumpan uppåt samtidigt som hon typ sparkade bakut. Stackars Casper när hon väl släpper till....gäller för honom att hålla fast sig :)

Idag har Annika, en vän varit här hemma och hon chippade Téa och Lillan. Blääää säger jag bara. Jag verkligen hatar det. Men var tvungen. För den 8 september åker vi till Helsingborg och låter Torkel Falk HCM-skanna Casper, Téa och Lillan ska alltså med. Och för att dom ska skannas så måste dom vara chippade. Men nu är det gjort iallafall.

Idag bjuder jag på en bild med Lillan när hon ligger och sover med sina småsyskon. Och så en film med dom :)





1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck