Sidor

torsdag 22 augusti 2013

Tindras bebisar 4 veckor

Och idag hade jag väl tänkt att varje kattunge skulle få ett eget inlägg....men näääää, det blir liksom minst 8-9 inlägg för mycket och det orkar jag inte. (Jamies inräknat då också) Det får bli som vanligt :) För jag kan lova att det här tar tid. Fotade ju Tindras bebisar redan igår, i morse var jag uppe igen för veckovikten och lite gos. Sen så ska jag gå igenom alla bilder, uppdatera hemsida, bloggen, FB och även mina annonser med nya bilder. Dessutom idag så har det ju varit veckofotografering av Jamies bebisar också. Klockan är snart 12.00 och jag har grejat med allt sedan 6-tiden imorse. Pust, stånk, stöön. Absolut inte klar än, bara hemsidan är uppdaterad med bilder på alla.

Ja....Tindras bebisar då....är alltså 4 veckor idag. Förra veckan så började dom äta blötmat och det fixades till en toalåda åt dom. 2 dagar senare så var dom rumsrena, alla gick på lådan och krafsade. Alla äter blötmat också, även om just Burt och Brian inte har gått upp så mycket i vikt denna veckan. Men det är också dom som är mest aktiva och det gör väl sitt antar jag. Och jag vet inte riktigt vad det är med dessa grabbar i B-kullen. Dom vill bara ligga på rygg och fläka upp sig, vill bli klappade på magen och att man ska hålla på med dom. Fast å andra sidan så får jag ju ursköna bilder på dom. Brooke är mer försiktig med att visa underredet även om hon också är otroligt social. Men hon är lugn, hon kommer att bli en lika lugn katt som sin mamma gissar jag.

Grabbarna creme är denna veckan väldigt väldigt lika....så svårt att se skillnad på dom och jag måste titta flera gånger. Alla är så fina....ja även dom som inte är creme. Och det bästa av allt, alla har pannor och hakor, även om Brians haka är den svagaste av dom...men han har han också. Och jag kan nu se att Bruce är spotted. Dom andra 2 är inte lika mönstrade. Tänder har dom ju fått, det hade dom redan förra veckan. Så nu är den största sporten att bita varandra vart man än kommer åt. Nästa sport är att ta små skutt framåt och försöka spring....för att till slut hamna med huvudet i backen.

Finns många bilder på var och en av dom på min hemsida. Här på bloggen blir det lite bilder också och även en filmsnutt på var och en av dom.
Vikten denna veckan och veckans ökning då
Brooke 427g +124g
Burt 396g +81g
Brian 424g +85g
Ben 468g +141g
Bruce 461g +124g


Brooke stannar som sagt hemma







Burt söker efter en egen familj att charma







Brian är tingad







Ben söker en egen familj att härska över







Bruce är tingad






Det får bli en extra bild på Bruce......rätt så lika tycker jag :)



Ojdå....glömde visst att filma Brooke....hon får vara med nästa vecka istället. Men här kommer grabbarna











När det gäller Brian i denna filmen så är han extremt trött efter att ha varit fotomodell, han till och med somnar med öppna ögon :)

2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck