Sidor

fredag 2 augusti 2013

Sockersöta

är dom Jamies bebisar och jag kan inte se mig mätt på dom. Har sovit inne hos dom inatt och i vanlig ordning så blir det inte så mycket sova av. Här har varit lite småpip så jag har trott att dom både är hungriga eller kissnödiga. Men någon ersättning ville dom inte ha och kissa....varför skulle jag hjälpa dom med det, dom var inte alls kissnödiga. Mamma Jamie tar hand  om dom så bra. Och ni som har haft kattungar vet att dom även kissar av sig själva när dom kryper omkring i lådan, det ser man bland annat av alla kissfläckar...och dessutom så luktar det ju.

Så nu på morgonen har jag vägt dom och alla har gått upp bra, Cary har gått upp minst med sina 10g men det är ändå superbra. Dom är ju ändå 6 som har wrestling om tuttarna hela tiden. Dom är rätt så fuktiga runt munnen och jag gissar att Jamie har mycket mjölk.
Jag har ju låtit alla vara inne hos dom och hälsa. Bäst har det gått med Casper som verkligen gillar dom. Om han hade fått som han ville så tror jag att han hade legat där uppe i sängen och kikat ner på dom hela dagen. Lillan som igår ville leka med dom när dom var nyfödda är däremot skeptisk. Hon är rädd för dom och blir väldigt låg i kroppen och smyger sakta ut från rummet. Téa hon vill inte alls ens gå in i rummet.

igår fick jag en del kommentarer om att det kunde finnas långhår i bägge kullarna. Jag tycker inte det ser så ut, iallafall tyckte jag inte det igår. Men jag kanske måste reservera mig idag. Även om jag kanske inte tycker dom har det där speciella utttrycket som när dom är långhår. MEN....om det skulle vara någon långhår i kullen, ja då gör det inget. Tiden får helt enkelt visa och det kommer att visa sig ganska så omgående.

Hur som helst, i det hela så mår dom jättebra alla 6 och dom är helt bedårande att titta på. Så snart dom är vakna nu så är jag innte med dom och tar upp dom och gosar en liten stund med var och en av dom....måste ju få dom sociala och då får dom stå ut med mig redan nu. Fast det går bra. Tjejerna och Cary protesterar inte alls medan dom andra grabbarna tycker jag är lite jobbig. Syns också på korten vem av dom som är lugnast.....just nu kanske jag ska tillägga.
Nu ska jag gå upp och kolla bebisarna lite hos mamma och se om jag kan få lite fler bilder än igår. Kanske har någon mer av dom öppnat ögonen :) Återkommer
Dagens vikter på Jamies bebisar är
Cher 113g +17g
Céline 120g +19g
Cris 111g +16g
Colin 106g +15g
Cary 103g +10g
Casper 116g +12g

Bilder idag igen i den ordning namnen ovanför står...alltså i den ordning som dom är födda :)









1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck