Sidor

torsdag 29 augusti 2013

Jamies bebisar 4 veckor

Åååååå, tillåt mig gråta en skvätt. Dessa ungar kommer att ge mig hjärtattack. Dom är så framåt och dom hittar på så mycket hyss. Och dom vet med all säkerhet när jag kollar på dom eller inte. För har jag vänt bort blicken så är dom uppe i soffan. Och den kan jag ju inte ta bort bara för att dom inte ska ramla ner. Korgen har jag fått ta bort, dom är inte det minsta höjdrädda och jag kan slå vad om att om dom bara fick så skulle dom göra en störtdykning ner i backen. Inget bordsskick har dom heller, plöjer sig igenom matfatet...suger gärna upp det sista med pälsen på magen. Lortgrisar. Men ändå så underbara :)

Och igår kväll så började även Cher äta blötmaten. Provade nämligen att ge dom Sheebas kalv, vill ju att dom ska växla och vilja äta allting. Alla gick i vanlig ordning och smaskade. Även Cher kom och jag tog upp henne till fatet....för tänk om. Hon backade med en gång men sedan så fick hon upp lukten på maten och då nästan dök hon in i fatet och smaskade på för fullt. Dom är som sagt alla rumsrena. Att det sedan hänger med bajs ut från lådan eller att dom trampar i det och jag har en massa tassavtryck....vad gör väl det. Finns ju vatten. Och bada har dom fått göra av och till...utan några protester som helst. Colin höll till och med på att somna igår kväll :)

Det har inte varit någon lätt match att fota dom här heller idag.....dom är snabba ska ni veta. Men några bilder blev det och dom flesta ser ni på hemsidan Bjuder idag även på en frukostfilm och en busfilm :) Och nu är båda tjejerna tingade
Dagens vikter på dom och veckans viktuppgång
Cher 377g +53g
Céline 427g +78g
Cris 429g +82g
Colin 404g +94g
Cary 380g +98g
Casper 385g +79g


Cher




Céline




Cris




Colin




Cary




Casper




1 kommentar:

  1. Japp de suger upp maten med porerna ;) Å så Celine och Casper snutt och vad han är snygg

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck