Sidor

torsdag 8 augusti 2013

Jamies bebisar 1 vecka

Det går undan, dom växer och tjoff så är dom snart 12 veckor. Fast just Jamies bebisar får jag ju ha någon dag extra. Dom ska med på utställning helgen efter att dom fyller 12 veckor. Ska bli kul att höra sen vad domarna tycker om dom. Hur som helst kan jag lova att jag njuter av den tiden som jag får ha dom här hemma, även om det för tillfället är jobbigt med matning. För även om Jamie har mjölk nu så är där fortfarande bara 5 fungerande tuttar, och jag stödmatar lite av och till. Fast Cher håller på att få igång en av dom andra. Det är full wrestling på dom här när det är matdax. Céline har fått sig en smäll i det ena ögat. Inget farligt eller bestående, det är sådant som händer.
Jag kan se att dom håller på att öppna sina ögon, det syns mest på Cher. Cris fortsätter med sin mjölkmustasch och jag får torka/tvätta av honom.....vill ju inte att det gror in.

Jag har fått öka utrymmet för dom för dom är väldigt aktiva alla och kryper omkring överallt redan. Jag hade ju bara ett par kuddar som barriär men den kom Cary över igår och låg liksom på fel sida. Så nu har jag klätt en pallkrage med tyg och där kan dom husera nu. Jamie gillade läget och undrar nog varför JAG flyttade på alla.....det brukar ju liksom vara hon :)
Har tagit lite bilder på dom som finns att se på min hemsida www.tawallis.se
Här kommer deras vikter idag, ökningen gäller 1 vecka. Lite kul är det idag för Colin som vägde minst när han föddes har ökat mest och Casper som vägde mest har ökat minst :)

Cher 178g +82g
Céline 188g +87g
Cris 178g +83g
Colin 192g +101g
Cary 178g +85g
Casper 178g +74g


Cher




Céline




Cris




Colin




Cary




Casper





1 kommentar:

  1. ooo Colin vilka runda, söta kinder han har och Cher, sötnötet

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck