Sidor

fredag 30 augusti 2013

Nya utmaningar

Dock inte för mig utan för Casper. Eventuellt får han hem en ny tjej till helgen och det var inget som var planerat. Skriver inte än vem det är än då varken jag eller honans matte vet om det blir något, hon skulle ringa i morgon igen. Sen om det blir något när och om hon kommer återstår att se, Casper har ju haft några parningar nu och det kan hända att han inte orkar. Men det ser vi ju sen. Och jag menar blir det inget så är det ju inget att göra åt, bara ta nya tag. Själv tycker jag det känns bra att Casper har någon här som han kan paras med, jag ser ju på honom att det bara gör honom gott. Och att han för varje parning får mer och mer pondus. Sötnosen. Snäll och duktig är han. Försökte ta ett par bilder på honom nyss men det blev inte så bra, det är alldeles för mörk här nu med bara lamporna som jag har tända.

Dagen har bestått av städning i vanlig ordning. Ville så gärna gå ut och gräva i rabatten....håller ju på att fixa om allt. Men det blev alltså en riktig genomstädning inne istället. Och det var ju helt ok som vanligt. Gillar ju som sagt att gå här och småstäda och gör ju det i vanliga fall mer eller mindre varje dag. För ni ska veta att dessa 6 huliganungar som jag har här hemma nu........dom lämnar sina tassavtryck överallt. Det blir ju så när dom står/ligger i fatet och äter. Så efter all städning och moppning så tog jag fram mindre skålar till dom och som är aningen djupare. För annars är dom som en snöplog och skyfflar allt framför sig och som till sist hamnar på golvet. Och det var inga problem för dom att äta ur dom skålarna. I morse så fick dom också mjölkersättning att lapa i sig. Även det går bra och fler av dom har börjat dricka vatten. Har idag också bytt ut helt sanden med dom stora bitarna och har bara Ever Clean i...och större toalådor. För går en och kissar så går alla. Ibland är dom spridda i varje låda här men mest så ska dom kissa i samma låda samtidigt. Och nu kan dom göra det för nu finns det plats.

Jamie har tränat styrketräning i dag. Hon kommer att bli stark i nacken den tjejen. När jag bäddade rent i vårt sovrum så lät jag dörren stå öppen. Jamie gillade läget direkt och gick snabbt och grabbade tag i en av bebisarna och bar den under sängen. Lagom att hon skulle hämta en ny så smet den första ut till vardagsrummet igen. Inte sjutton vill dom ligga mörkt under en säng....dom vill ju vara där jag är :) Så jag lät faktiskt Jamie hålla på för jag tänkte att hon tröttnar väl så småningom och det gjorde hon. Dörren har varit öppen hela dagen och ungarna har sprungit ut och in och lekt. Någon som jag inte förstår:
Det finns alltså gott om sovplatser för bebisarna här, mjuka sköna kuddar, filtar...ja allt. Ändå ska dom knö sig emellan toalådan och väggen under elementet, det handlar alltså om cirka 20 cm bred plats. Ibland kan jag få för mig att dom ligger där för att komma ifrån att Jamie kan ta dom. För lika väl som en mamma kan tröttna på sina ungar, lika väl kan ungar tröttna på sin mamma...tror jag.

Dagens inlägg får prydas av en bild på Tony Curtis som hans matte Mia skickade häromdagen. (Lillans brorsa) Tack Mia för att du håller mig uppdaterad med bilder. Så kul att följa honom och se hur han utvecklas :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck