Sidor

tisdag 27 augusti 2013

Lillan parad

Under en tid så har jag ju trott att både Téa och Lillan har varit på väg in i löp. Téa vet jag inte (sorry) om hon är parad men det kan mycket väl vara så. Men jag har alltså inte sett någon parning. Kan vara så att Casper inte har visat intresse när jag har varit i närheten då jag har skällt så många gånger på honom tidigare när han har varit på just Téa. Återstår att se alltså...eller så går hon i löp inom några dagar.

Men, igår under förmiddagen så visade Lillan tydligt att hon var på väg in i löp, hon ålade sig och kuttrade lite extra. sen på eftermiddagen kunde jag till och med se NÄR löpet kom igång på riktigt. Hon var på väg springande ut till altanen bara för att tvärnita och jama /kuttra/jama och tvärvända...bort till Casper. Som dock inte visade det minsta intresse för henne. Han ville bara leka och när han tyckte hon var för jobbig så gick han ifrån...med Lillan i hasorna Så under natten fick dom vara tillsammans. Ricki ville ju ändå inte och jag har ju väntat på löp både från Lillan och Téa. Om det blev något natten som var vet jag inte, för en gångs skull så sov jag i sovrummet. Men jag såg en parning i morse. Så om allt går vägen så blir det bebisar här mellan Lillan och Casper den sista oktober...om hon går 65 dagar. Fast...först och främst så väntar vi in dom berömda rosa tuttarna som ska visa sig om cirka 3 veckor.

Och tänka sig....för en gångs skull blev det som JAG ville. Lagom att Jamies bebisar flyttar så kommer det en ny kull...jag får till och med "vila" 4-5 dagar :)
Vikten skriver jag i dagens blogg med....vägde henne ju igår och då vägde hon 3398g



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck