Sidor

tisdag 6 augusti 2013

Flyttdax

Idag var det alltså flyttdax för Jamies bebisar igen. Fast hon höll sig bra i bolådan där hon nu var senast, hela 3 dagar. Och hon bar ut Cris till vardagsrummet. Men jag tog in honom igen och fixade nytt och lite större på golvet vid bolådan som hon nyss hade. Hon verkar nöjd iallafall för tillfället. Får se hur många dagar hon är här innan hon byter igen.

Natten som var har varit fruktansvärt jobbig för mig. Skulle behöva klona mig för som det känns nu är jag dubbelarbetande. Jag är så extremt trött så jag kan inte förklara. Alla bebisarna har skrikit väldigt mycket och ofta. Jag har matat men dom har inte fått i sig mycket. Dom vill bara till tuttarna och där fortsätter dom skrika fast dom får tag i en tutte. Först tidigt på morgonen fick jag i dom riktigt med ersättning, dom var väl vrålhungriga. Till och med dom som inte ville ha innan sög i sig glupskt av det som bjöds på. Och så har det varit nu varje gång jag har matat dom under morgonen. Först nu har dom lugnat ner sig och sover. Faktum är att jag tror inte Jamie har mjölk, kanske därför som dom suger så ihärdigt och det blev som det blev med hennes tutte. Hur som helst så har hon fått ett piller som får igång mjölken på henne och det brukar ta 2-3 timmar innan det hunnit verka. Vi får se under eftermiddagen om dom är lugnare när dom diar henne.

Tror att Céline håller på att öppna sina ögon, ser så ut då hon har börjat få bös vid ögonvrån...Ovh jag vill inte pilla med det än så ni får det på köpet idag. För givetvis har jag tagit lite bilder på dom. Förresten, kolla lite närmare på hennes nosspegel, man ser så tydligt brytningarna melland et röda och chokladen :)
Vikterna idag är
Cher 160g +7g
Céline 161g +13g
Cris 154g +9g
Colin 169g +12g
Cary 158g +14g
Casper 155g +5g








Här ligger dom nu och sover så sött




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck