Sidor

söndag 18 augusti 2013

Storasyster Lillan

Lillan tar sin roll som storasyster på fullaste allvar. Hon gjorde ju det samma dag som dom föddes när dom bara var ett par timmar gamla men sedan blev det inget mer. Hon blev nästan lite rätt för dom ju fler som kom. Så när hon såg alla tillsammans i bolådan så blev hon väldigt låg och sprang iväg och gömde sig. Hon undrade väl vad det var för små monster som skulle komma och ta henne. Dom 3-4 senaste dagarna har hon visat sitt intresse för dom mer och mer. Hon har varit i bolådan snabba sekunder och luktat på dom, hon har legat i soffan med huvudet över bolådan och övervakat dom. Hon har lekt utanför....liksom för att visa sina konster.

Nu i eftermiddags när jag var hos dom och gosade så kom hon och skulle vara med. Till slut så lade hon sig ner vid Jamie och ungarna. Och jag höll andan...trodde nästan hon skulle ta någon av dom och sticka. Men hon låg och gosade med Jamie och sedan med ungarna...och så började hon tvätta dom. Efter ett tag så gick Jamie men Lillan låg kvar hos dom. Och vad hon tjatade med dom, kuttrade så det stod härligt till. Och dom alla i sin tur försökte hitta en tutte hos Lillan men det var bara för dom att gräva vidare. Visserligen är Lillan hur goe som helst men hennes sätt idag tror jag beror mycket på att hon håller på att gå in i löp. Casper är väldigt intresserad av både henne och Téa. Vi får se framöver om jag har rätt.

Annars har helgen varit bra. Här har varit besök, igår var det Chers husse Andreas och matte Noomi, samtidigt var här Bruce husse Ingemar och matte Anita. Sen så var Lisa och Roy och bara skulle kika på bebisarna. Och idag så var Anngert och Annette här för att gosa och kika på bebisarna. Nästa lördag....eventuellt...kommer det besök från Malmö. Så här har varit full fart :)
















3 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck