Sidor

söndag 25 augusti 2013

Casper och Ricki...del 2

Idag börjar jag med att säga Grattis och Hurra för min mamma som fyller 75 år. Vi hade samlat ihop till en platt-tv år henne och ja...hon blev glad och överraskad. Hon har ju det mesta så jag frågade runt om vi skulle lägga ihop till en tv. Det är ju ett av hennes intressen, hon ser å tv mycket. Och den hon hade var på gång att havera.

När det gäller Casper och Ricki så är hon nu parad. Jag var uppe inatt ända tills jag såg den första parningen och den kom prick klockan 00.30 så efter det kunde jag gå och sova. Sov dock i soffan så jag kunde höra mer och ha lite koll. Och det var väl tur det för då kunde jag också ha lite koll på bebisarna som nu måste husera där. Cris var dålig i magen och var och bajsade cirka 1 gång i timmen. Men duktig som han är så var han på toalådan varje gång. Men jag var uppe så jag kunde torka av honom och dessutom ta bort bajset...luktar ju inte rosor precis. Var härligt när vi kom hem från mamma för när dom hörde mig så hade jag en alldeles egen välkomstkommitté med 6 bebisar springande mot mig på ostadiga tassar. Ser ju bara för gulligt ut. Och idag har vi suttit extra mycket och länge i soffan och gosat. Dom vill så gärna vara med.
Idag blir et en film till Rickis matte som kan se sin lilla älskling här hemma och även då Casper. På filmen ser ni att han har jobbat hårt och är lite trött. Det har blivit många parningar :)

Bilden på Casper visar när han ligger och vilar. Och han har alltid tungspetsen utanför så här :)



 

1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck