Sidor

lördag 10 augusti 2013

Extramama

Jag hade inga planer på att blogga om detta, tror mig veta att det finns en hel del delade meningar om detta. Men så bestämde jag att jag skulle göra det iallafall. Det är ju mina kattungar och det är ju liksom trots allt jag som vet vad som är bäst för mina kattungar i nuläget. Och faktum är att risken finns att jag hade mist Cary om jag inte hade gjort på detta sättet.

Hur många gånger har ni dom senaste dygnen läst om att Jamie inte har tuttar så det räcker? Eller hur många gånger har ni läst att jag inte får i alla mjölkersättning. Endast en morgon gick det bra, men efter det har det varit tvärstopp. Och igår morse när Cary hade gått ner 10g fick jag nästan lite panik. Det behövs inte så mycket för att dom ska torka ut och inte klara sig när dom är så här små. Så jag bestämde mig för att se om Tindra ville ta emot honom och framför allt...om han ville ta hennes tutte. Tog även med mig Cher som inte hade gått upp minst av dom andra. Väl uppe hos mamma tog Tindra hand om dom båda direkt och efter endast 3-4 minuter så hade båda hittat var sin tutte. Cher låg väl vid den i 20 minuter medans Cary vägrade släppa taget på 1 hel timme. På kvällen var jag och hämtade hem Cher medan Cary fick stanna kvar hos Tindra och dom andra bebisarna. Just det...dom andra bebisarna ligger ju inte vid tuttarna hela dagen längre så det är därför det finns plats till dom små när dom större sover.

Vid vägningen i morse så hade Cary gått upp dom 10g som han förlorade igår. Och med mig upp till mamma hade jag Casper Jr då han under ett dygn nu bara hade gått upp med 5g. Hämtar hem honom ikväll och Cary får stanna kvar även inatt. Tänkte han skulle få vara där uppe några dagar så att han får äta upp sig och bli lite starkare innan jag tar hem honom till hans mamma igen. Jamie i sin tur har varit mycket lugnare natten som var och även under dagen idag då det inte har varit en massa skrik mellan ungarna för att dom bråkar om tuttarna. Så nu vet ni läget.

Nu till något helt annat. Kommer ni ihåg att jag satte ut en växt som jag inte hade en susning om vad det var...det var inget som jag hade planterat iallafall. Jag fick en del gissningar om att det kunde vara zucchini. Men jag är ganska så säker på nu att det inte är det. Inga gula blommor har tittat upp nere vid jorden. Men blommor kommer det att bli fast på toppen. En enda är det, och nu är den hög. Jag vet fortfarande inte vad det är...någon som vet?





1 kommentar:

  1. STOCKROSOR: Perenn. Kommer tillbaka år från år.

    Klart att om jag hade varit i din situation så ahde jag också gått till min mammaskatt med min hungriga lilla misse. Sedan får väl folk säga vad de vill. Jag skulle INTE vilja ha en DÖD katt på mitt samvete om det fanns mat i granngården ;)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck