Sidor

måndag 12 augusti 2013

Hej världen

Nu så har även Jamies alla bebisar öppnat upp sina ögon. Och dom är så söta så man kan inte se sig mätt på dom. Redan nu har dom börjat busa och när jag sitter på golvet hos dom så kryper dom upp i mitt knä :) Cary tog jag hem igår. Kom på att jag kunde ju ha dom 3 och 3 så kan Jamie mata dom var för sig...i grupp så att säga. Och det har funkat bra. Dock har vi 2 matvrak här och det är tjejerna. Dom kan minsann ta för sig vid mjölkbaren, speciellt Céline som väger mest idag med sina 243g.

Jag är fruktansvärt sugen på att behålla Cher, tycker hon är så fin....Céline är superbra också men på Cher är det ju färgen som lockar så mycket. Jag har sagt hela tiden att jag inte ska behålla några kattungar i Jamies kull...och jag ska försöka att låta bli. Beror på om någon visar intresse för henne. Om inte...så får hon stanna ;) För den delen.....alla kan få stanna här...så det så.....
Cris är ju en supersnygg rödsilver kille. Tror även Colin kan vara rödsilver.....även han superfin. Cary tror jag faller många i smaken för som jag kan se det så är han väldigt typad....mer än vad mina brukar vara. Emellanåt så kan jag nästan tycka han ser ut som en exot men ändå åt britthållet då. Tror han kommer gå långt på utställningar ifall någon av det intresset vill ha honom. Och så har vi Casper Jr......vilken kille alltså. Knappt 2 veckor och ser redan så maffig ut. Förstår så väl Mia som vill ha honom. Men hon kan ju inte då hennes är släkt med mina. Idag bjuder vi på lite bonusbilder....i vanlig ordning :)


Cher




Céline




Cris




Colin




Cary




Casper





Casper och Cris busar







3 kommentarer:

  1. verkligen så hiiimla söta dessa

    SvaraRadera
  2. Såå skønne :-) gitte

    SvaraRadera
  3. Åhhh Lotta jag säger bara Cheeeer ... å så alla de andra 10 ... (ja, jag vet att det blir 11 sammanlagt...) Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck