Sidor

onsdag 7 augusti 2013

Mjölkmustasch

Jag tror att jag faktiskt hade rätt, jag inbillar mig iallafall att jag hade rätt. Att Jamie inte hade så mycket mjölk och att det var orsaken till att hennes tutte såg ut så och att ungarna var ledsna trots att dom försökte dia. Som jag skrev igår så fick hon ett piller som satte igång mjölken, och redan igår kväll när jag vägde ungarna såg jag att dom hade ökat i vikt. Då hade jag inte matat dom en enda gång på eftermiddagen. Vågen visade bra ökning på dom alla i morse och Cris mjölkmustach visar att det finns nu och att det finns mycket :) Bestämde mig ju igår kväll för att sova i min säng men kunde inte somna, låg bara och tänkte på småttingarna...tänk om dom är hungriga och skriker....Så jag gick in och lade mig hos dom istället. Och det har varit tyst på dom hela natten och likaså nu under dagen . Nu är det istället så att jag måste in och kolla så dom lever.
Under tiden dom är vakna så sitter jag ju nere hos dom. Och jag tror dom känner igen min lukt för dom kommer fram till kanten och försöker krypa/åla sig upp. Sötnosar.
Vikterna på dom idag är
Cher 178g +18g
Céline 181g +20g
Cris 169g 15g
Colin 184g +15g
Cary 169g +11g
Casper 168g +13g

Var uppe hos mamma idag och tog kort på Tindras bebisar. Inför morgondagen. Jag måste dela på det annars tar det för lång tid och jag tror inte jag orkar fota 11 bebisar samma dag och dessutom uppdatera hemsidan. Så....Tindras idag och Jamies i morgon. Brooke har idag öppnat sina ögon lite. På en av bilderna som jag tog så drog hon sig bakåt med huvudet och tungan lite utanför munnen. Så ful hon är på den bilden :) Men...jag kan faktiskt visa fula bebisar också :)

En mycket nöjd Cris med sin fina mjölmustasch :) Kolla in pannan och kinderna......mjölk även där





Jamie tar en paus från sina ungar





Burt trodde jag var röd men kommer att regga honom som rödsilver. Han är så pass ljus så det kan inte vara annat.






Äsch, jag visar bilden på Brooke idag....så ful (förlåt Brooke)




Idag kom mina utställningsnålar med posten. Så snygga alltså. 





1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck