Sidor

tisdag 1 maj 2012

Priscilla 9 månader

Och det fick hon fira med att bada för första gången. Även Olivia är badad idag och Fjodor.....det inför utställningen nästa helg den 12-13 maj i Uppsala. Då det var tjejernas första bad så trodde jag att det skulle bli rena rama cirkusen här hemma. Men alltså. Jag har lovordat dom tidigare och mer än det går nog inte. Men dom var helt otroliga båda två. Priscilla till och med satte sig ner för att sedan lägga sig ner. Superduktiga tjejer båda 2....så stolt över dom är jag. Glömde väga Fjodor med det får jag ta imorgon istället.

Så idag tog jag nya bilder på Priscilla. Fast främsta anledningen till det var att jag behövde lite bilder....både på henne och Olivia som var avlånga.....Varför får du se i inlägget efter detta.
Vikten på Priscilla idag är 3560g och hon har under månaden gått upp med 118g. Och nu väger hon 116g mer än sin mamma, Jamie väger 3449g. Fast....Jamie har ju gått ner 106g denna månaden...tror hon håller på att komma i löp. Den sista veckan har hon betett sig som om hon är på G iallafall. Dagsfärska bilder på Priscilla kommer här.....tagna innan badet :-)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck