Sidor

måndag 21 maj 2012

Inga bebisar än

07.47
Noop, nada!! Luna har inte behagat sig till att ens visa fram någon söt liten svanstipp av dom små. Och behöver jag skriva att hon fortfarande inte vill äta. Eller ja...hon har gjort som dom sista dagarna, tagit några torrisar och saften på blötmaten. Med tanke på hur jag har varit med tidigare förlossningar där jag typ har vakat i flera nätter "ifall" att dom skulle föda för tidigt så är det helt annorlunda denna gången. Vet inte om det beror på att jag i min själv är så fruktansvärt trött hela tiden och skulle kunna sova dygnet runt eller om jag helt enkelt känner mig mer lugn i mig själv. Hur som helst, jag har ju sovit här om nätterna, även om jag har varit uppe några gånger extra för att kolla.

Och Luna är en väldigt tystlåten och snäll katt. Hon brukar inte säga så mycket. Endast i bilen skriker hon då hon verkligen hatar att åka bil. Och så när vi har varit på utställningar så skriker hon för hon vill hem. Inatt så vaknade jag av att hon kom med ett försynt mjauande. Detta hände flera gånger och nog trodde jag att jag skulle sitta med dom små här nu. Detta hände flera gånger under natten. Om hon har haft några förvärkar vet jag inte för lagom att jag kom fram till henne så var det ju lugnt igen. Och jag är helt övertygat om att går slemproppen så kommer jag inte att se en skymt av den. Så jag vet inte om den eventuellt har gått inatt.

Hon har ju vandrat mellan vår säng och buren. Så nu på morgonen så hämtade jag in en låda åt henne iallafall. Och jag la henne där vilket hon kanske tyckte var skönt, iallafall en liten stund. Direkt fick hon sällskap av Priscilla som tyckte att lådan var den perfekta platsen för henne att ligga och sova i. Efter en liten stund gick Luna ut och lade sig jämte lådan och då passade Jamie på att lägga sig där med Priscilla. Så mor och dotter som INTE ska ha ungar nu älskar lådan medan Luna är lagom intresserad. Fast...Hon har andats lite häftigare nu på morgonen. Jamie har försökt para henne, ett beteende som jag har sett här tidigare strax innan förlossningar. Så kanske.....Inget är som väntans tider. Vikten på henne nu är 3565g och ökningen är 25g sedan igår kväll.



2 kommentarer:

  1. Läste hos någon annan, var det Mia?, att hennes hankatt blev intresserad när det var dags för bebbar.
    Kom nu små raringar. Jag är så nyfiken.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Såååå spännande, hoppas dom snart kommer underverken så att både du och Luna får lite lugn och ro!

    Storkramis!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck