Sidor

lördag 26 maj 2012

Öppna ögon

Roger har öppnat sitt högra öga. Givetvis inte helt men det är öppet. Ser ju lite roligt ut när bara det ena är öppet, dessutom så tycker jag att det är tidigt.
Denna kullen är otroligt tysta och lugna. Skriker och protesterar i stort sett bara när jag tar upp dom. Men dom ska ändå åla sig mot öppningen när jag kommer, känner ju säkert på lukten att jag är i farten. Fast Ricki är väldigt tystlåten. När hon väl piper så låter det knappt något från henne. Något som jag säkert får igen framöver :-)

Luna mår bra. Hennes sår ser bra ut och hon ligger och ger sina små mat och tvättar dom emellanåt...allt flyter på precis så som det ska vilket känns otroligt skönt. Jag var ju lite orolig, som vanligt.....men ett snitt är ju trots allt ett snitt. Luna har gjort något som dom andra tjejerna inte har gjort. Jo, dom har gjort det men inte så tidigt, deras ungar har varit några veckor. Men Lunas var ju inte mer än 1 dag. Hon var och hämtade leksaker till dom. Undrar om hon har det i sig sedan Priscilla och Olivia var små och hon bar leksaker till dom. Och jag hittar leksaker hos ungarna varje dag.

Vikten på dom ökar på bra nu. Under dygnet som varit så har alla gått upp lika mycket med hela 20g.
Ricki 153g +20g
Robert 160g +20g
Roger 159g +20g




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck