Sidor

torsdag 31 maj 2012

Mamma inlagd

Det blev inte så mycket till bloggande igår. Jag spenderade 6 timmar med min mamma på akuten igår. Helt otroligt att allting ska vara så slött. Och när röntgen äntligen var klar då skulle ju så klart deras data havera så vi kunde inte få svar. Dock hade hon högt blodtryck och till slut när man kunde se på bilderna så var det en förändring i magen så hon blev inlagt för mer prover nu under dagen. Vi får hoppas på det bästa. För nu har hon ju högt blodtryck också på grund av stressen av att inte kunna vara hemma. När jag väl var hemma var jag totalt slut, jag orkade verkligen ingenting utan gick direkt och lade mig i sängen för att sova en stund. Vilket givetvis inte gick då många tankar surrade i skallen på mig.

I tisdags var jag iväg och köpte en till vikdörr. Och nu är den uppsatt i öppningen mellan köket och hallen. Så snart jag får lite ork ska jag baka en sats bullar. Utan hjälp av katterna. Har varit så otroligt sugen på vaniljbullar ett bra tag nu så det kommer att bakas först. Fast nu fick jag problem med frysen som är betydligt mindre än det som vi hade innan. Det kylskåpet gick sönder i söndags så det var inget kul. Visste inte om detta då jag var ute när det var så fint. Och när jag väl kom på det så var det bara att kasta en hel del mat...och resten fick jag ta upp till min mamma då jag inte kunde få något nytt förrän på tisdagen. Funderar på att hitta en mindre begagnat som reserv, måste bara hitta ett. Köpte även 2 kattluckor, en till toadörren och en ut på altanen. Den till toan är uppsatt och locket är av för att doms ka vänja sig vid att det går att gå där. Och det funkar faktiskt bra. Fast jag väntar med att sätta dit luckan tills helgen.

Luna och bebisarna mår bra. Ricki är väldigt framåt, hon ligger gärna och vänder på sig. Och när jag tar upp henne så protesterar hon inte utan visar bara upp sin bästa sida. Inga ögon öppna än, men det kommer. Robban är också ganska så tystlåten när man tar upp honom, piper bara lite emellanåt. Men Roger.....JISSES...den grabben har röstresurser. När jag tar upp honom så skriker han så det skär i mina öron. Och då tycker ju jag att det borde vara han som var tystast nu när han har öppnat båda sina ögon. Men nädå. Han gallskriker, går knappt att ta bilder på honom för alla ska komma och rädda honom från mig. Glömde skriva i tisdags att nu kommer vikten bara att uppdateras här 1 gång i veckan (även om jag väger dom varje dag)

Ricki. Och som vanligt vet jag inte vilka bilder jag ska välja så här kommer alla :)











Robban, otroligt söt och charmig






Roger. Trots sina röstresurser är han otroligt fin.. Fast några bra bilder blev det inte








Suddiga bilder men det får väl gå bra iallafall





2 kommentarer:

  1. Å gud så söt Ricki är och hon är våååååååår. Tack Lotta. Hon är ljusare i pälsen nu än från början och visst kommer hon och pälsmönstretatt se fantastisk ut när hon vuxit tll sig.

    SvaraRadera
  2. Ja dom är sååååå granna o helt underbara dina små!!! Jag bara längtar så till hösten ... Och du ... en sån kattlucka skulle inte funka här ... Bus skulle ALDRIG komma igenom den lilla öppningen. Men snygg är den! Hälsa o krama mamma o hoppas hon får komma hem snart! Kramissar!!!
    PS Å har du inte plats i frysen med bullarna... så har jag ...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck