Sidor

onsdag 16 maj 2012

Luna...Big Mama

Luna blir bara större och större.  Idag är det dag 61 för henne och det börjar dra ihop sig. Även om hon inte beräknas att få bebbarna förrän på måndag så kommer nog följande dagar att handla mest om henne.....vikter, kanske bilder och annat. Detta mest för att göra anteckningar för mig själv så att jag kommer ihåg hur hon är när det är dax nästa gång.

Den sista veckan så har hon inte hoppat och sprungit så mycket som hon brukar. Hon växer ju och blir bara tyngre och tyngre. Bara sedan i fredags, dag 56 har hon gått upp med 83g och väger idag 3623g. Fram till idag har hon gått upp sammanlagt med 1005g. Inte alls så mycket som jag är van vid med dom andra tjejerna, men som sagt, Luna är en liten tjej. Igår eftermiddag så kände jag en av hennes bebbar riktigt bra. Och jag fick en liten, pytteliten tass i näven :-) Den tassen var tunn så jag tror inte att hennes bebbar är så stora. Och jag kände flera bebbar som rörde sig......härlig känsla.
Att jag börjar skriva om henne just idag är att hon under dagen har verkat orolig. Inga förverkar....inte vad jag har sett eller känt iallafall. Men hennes pupiller har emellanåt vidgat sig jättemycket så något har nog hänt i hennes mage.










1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck