Sidor

onsdag 16 maj 2012

Symaskinen jobbar

Allt för mina katter :-) Så idag har jag sytt lite. Som jag har skrivit någon gång tidigare så mår Fjodor illa när han åker bil. Har han skydd och inte kan se ut så går det hur bra som helst. Och helgens resa gick över förväntan bra. Han mådde inte illa och kunde gå på toa vid behov. Tjejerna har inte visat tecken på att må illa när dom åker bil men dom har också fått skydd så dom slipper se ut...och eventuellt börja må illa. Bra-att-ha-tyg hade jag ju också hemma så det var bara att sätta igång. Eventuellt kommer jag att ha detta som burskynke i Trollhättan också då jag kommer att ha dessa burar...vi får ju ha våra egna om vi vill. Och då Priscilla visade tendenser till att vilja rymma....till mig.....så passar detta utmärkt för här finns ingen chans att rymma och jag kan inte sitta vid hennes bur hela tiden.

Orsaken till att jag egentligen sydde detta är med tanke på resan till Tyskland. Nu till Uppsala så hade jag bara satt dit sängkläder provisoriskt. Men med det så fanns det ingen chans att kunna se bakåt och det tycker jag behövs när vi är på autoban och all den trafiken som finns där. Så detta är lite 2in1.


På utställningen är det bara att dra det ända upp och att vika in på sidorna




I bilen drar jag ner den och "taket" viker jag in och låter sidorna hänga




För att inte det ska glida ner har jag satt fast det. Jag har inte sytt dit banden då det blir mycket slitage och det till slut lossnar. Så det blev tryckknappar istället.




Bara att knyta ihop




Även ett litet tält har fått plats då det visade sig att dom gillade att ligga i det. Jag har inte sytt ihop det i botten för att jag ska kunna växla bädd vid behov. Det är bara vikt under bädden.





Det blir nog bra när det blir klart. Toalådan har hål i hörnen så dom kommer att knytas fast så dom inte åker omkring. ska till Gislaved och köpa skumgummi så att det passar i botten. Att ha en enkel filt funkar inte då det glider. Måste också köpa större skålar till maten som man kan hänga på gallret och något liknande till vatten. Lite svårt det där med vatten då jag inte tror det håller sig i skålen när man svänger. Vi får se vad jag luskar ut till det.

1 kommentar:

  1. åååååå får man beställa burskynken av dig framöver??? Jag har sytt nått nu men jag gillar inte att sy och är inte bra på det heller men detta burskynke var ju super snyggt

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck