Sidor

måndag 4 juli 2016

Zira 8 veckor

Nu är det bara 9 dagar kvar innan Ziras bebisar beräknas födas. Eller, det låter inte lika lång tid, på onsdag nästa vecka kommer Ziras bebisar. Det vill säga om hon går 65 dagar. Fast så stor som hon är nu så skulle man kunna tro att hon får vilken minut som helst. Hon har en stor och fin mage och bebisarna hälsar på mig varje gång jag har handen på magen. Och i vanlig ordning kommer Zira och lägger sig hos mig för kel så snart jag lägger mig i sängen eller soffan. Och dom senaste dagarna har det hänt väldigt ofta då jag sover mycket eller bara ligger och vilar. Jag måste få sova så att jag kommer ikapp mig och blir pigg när det är dax för Zira.

Zira fortsätter att äta kanonbra även om hon nu äter i mindre portioner. Hon ratar ingenting vilket känns bra. Jag tycker det är jättesynd att det inte går att se på bilderna hur stor hon egentligen är med magen. Man kan bara se på huvudet att det är rätt så litet om man kollar resten av kroppen. Idag väger hon 5070g och har under veckan ökat med 275g, sammanlagt nu 1199g. Hennes ökning kanske inte säger så mycket. Men när Zira föddes så vägde hon 95g Så hon har gått upp i vikt över 12 nyfödd Ziror, exakt 12,57 Och som ni ser på bilderna när hon var nyfödd så tog hon plats i hela min handflata. Så tänk er 12 sådana bebisar.
Höll på att glömma!!! Inte bara Zira ska ha bebisar, även syrran Kiara väntar smått omkring den 13 augusti, även där blir det bara röda bebisar.

Zira nyfödd





Och med sin fina mage






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck