Sidor

måndag 25 juli 2016

Millas bebisar 8 veckor

Dom senaste dagarna när det har varit så varmt ute så har dom nästan ratat all mat under dagen, dom har bara fått i sig mat på morgonen och kvällen. Utöver det så har dom kanske fått i sig någon tugga under dagen men mest vatten. Men det är bara Ophelia och Atlas som har tagit dom där tuggorna, Miranda vägrar. Så det gäller att ge dom mat tidigare än vad man brukar så dom kanske kan äta 2-3 gånger innan hettan sätter in. Både jag och mamma har ju den lyxen att kunna öppna upp medan det är svalt, mest fördel för mig som även kan ha sovrumsfönstret öppet då rastgården är utanför. På morgonen är det öppet överallt så länge det är svalare utomhus. Till mamma har jag rekommenderat att hon stänger dörren till sovrummet och öppnar upp helt och hållet så blir det svalare hos henne också.

Annars så är allting som vanligt. Dom lär sig nya hyss varje dag. Man får verkligen se till var man har fötterna när man går för dom springer/hoppar efter. Ophelia är verkligen knäkatt nummer ett. Hon ska vara med precis överallt. Är mamma i köket och lagar mat så sitter Ophelia på golvet och följer allt som görs. Går hon och sätter sig i soffan så följer hon efter och hoppar upp. Upp till soffan kommer ju även Miranda och Atlas. Dom vill så gärna vara med i centrum. Atlas är ingen knäkatt precis, han är inte så glad i att man lyfter honom. MEN, det gäller mest mig. Han är väl rädd att jag ska hålla på och pilla med hans ögon hela tiden, han gillar verkligen inte det.
I morgon, redan klockan 07.00 kommer veterinären hit, dom ska få sin första vaccination.
Dagens vikter och veckans viktuppgång kommer här. Och som vanligt lite bilder. Även idag får var och en av dom egen sida med bilderna. Först ut gruppbilder på dom. Än så länge går det fortfarande att ta sådana.

Miranda 965g +146g
Ophelia 862g +164g
Atlas 886g +175g










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck