Sidor

lördag 23 juli 2016

Pandora är reserverad

Idag blev det så där ångestladdat igen....Vad ska jag ha som rubrik? Blir ju lite av varje idag igen. Jag väljer alltså att Pandora  är reserverad. Det är ju ingen som får tinga än, brukar iallafall vänta tills dom är 2 veckor och jag ser att allting går bra med bebisar som finns här och detsamma gäller ju dessa små rackare. Dessa små rackare ligger ju inte och bara sover, dom äter också. Och sen ska man ligga på rygg och se fin ut, charma lite med sprattlande tassar. Och somna precis mitt i något. Och även om dom sover så sitter jag där och tittar emellanåt. Dom gör ju grimaser, dom sprattlar till i sömnen, dom suttar i sömnen. Någon kan få för sig att ändra ställning, då måste man samtidigt passa på att gäspa. Då Pandora är reserverad blir det lite extra bilder på henne idag.

















Igår kunde jag ser att mer eller mindre alla såg ut som att dom skulle kunna börja öppna ögonen. Det var/är en smal springa och jag sa till Anngert igår att Cordelia öppnar nog imorgon (idag alltså) Och se det gjorde hon, hon var den första med det av dom. Givetvis skulle det fotas men det tyckte inte Cordelia som visade sig missnöjde direkt. Cordelia som är så mammig skrek till direkt för hon ville ner till Zira och då jag fotar på en av deras klösar, precis ovanför bolådan så hoppade Zira upp direkt och sa till mig med skarp röst att sätta ner henne genast. Och det fick jag göra. Men jag hann iallafall få 2 bilder, den ena så suddig så  den hamnade i skräpkorgen. Ibland måste man chansa, speciellt om det är en bebis som skriker och rör på sig samtidigt.




Man blir så lycklig av att sitta och titta på detta. Callisto har fått en ny maskering då jag inte kunde sen den som var innan. En liten röd prick på tassen ifall du undrar vad det är. Callisto överst här sover gott på ryggen










Med 6 små knoddar i bolådan är det skönt att komma ut och svalka av sig lite. På morgonen går det ju bra och senare framåt kvällen när det är svalt. Annars får hon hålla sig inne under dagen då det är för varmt ute för att jag ska vilja ha henne i rastgården. Jag har en stor bolåda åt dom men får nog göra lite större för att även Zira ska kunna sträcka ut sig när hon ger dom mat. Blir ju varmt för henne där. Kommer att fixa det under dagen.





Har inte bara tagit bilder. När jag var inne hos mamma för gos med Millas bebisar så filmade jag lite (ok, rätt så mycket) Dom är bara så härliga att vara med nu. Dom leker och busar för fullt. För några veckor sedan tyckte jag synd  om Ophelia. Det såg ut som att hon hade blivit riven på näsan av en klo, eller att någon av dom andra 2 hade satt klorna i henne för det var som små prickar som det brukar bli vid sådana tillfällen. Men näääää, det har visat sig att hon får en blå rand precis där....hennes teckning är alltså superfin. På Miranda kan man tro att hon har skit under, från ditt sett att se henne, vänstra ögat men hon har utvecklat en röd strimma där. Emellanåt tycker jag hon ser ut att vara choklad, i verkligheten ser det brunare ut än på bilderna....mysko! Sist en film på Ziras bebisar som jag glömde sätta ut häromdagen. Filmen på dom är tagen 21/7


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck