Sidor

tisdag 5 juli 2016

Syskonkärlek

Dessa bebisar är väldigt glada i varandra vilket passar mig kanon när jag vill ta en bild på dom tillsammans. Klättrar den ena upp i barnstolen så tar det bara 2 minuter så klättrar dom andra två upp, samma gäller soffan. Och går den ena på toa...Ja, dom är dom andra där också inom 2 minuter. Att leka och sprätta ut all havregryn är sååååååå roligt så det gäller för mig att ta bort bajs så snart dom har gjort något. Och det är inte svårt att veta när dom ska kissa eller bajsa för det talar dom om tydligt.

Så i morse var dom uppe i barnstolen alla tre och jag fick lite bilder. Att jag sen inte lyckades få riktig skärpa på alla skyller jag på att jag är trött, men också på att Miranda inte satt helt stilla med huvudet, man måste ju se sig omkring också. Atlas hoppade ner för att gå på toa en gång men kom sen tillbaka. Och efter lite lek och bus så somnade dom tvärt. Tycker det är lite obehagligt när Ophelia sover med öppna ögon. Miranda gjorde det i början men inte nu. Filmade dom också men skitdålig kvalité blir det med den nya kameran men det var den jag hade till hands så ni får ta det som det är. Har heller inte brytt mig om att ta bort kladdet i ögonen, vill inte pilla mer än nödvändigt just nu.


Både Ophelia och Atlas ser större ut än Miranda. Men det stämmer inte, deras pälsar lurar ögat. Dessutom är dom aningen längre i sina ben än Miranda, hon är riktigt cobby. Storleken på deras tassar är riktigt lovande. Jag gillar det jag ser. Skulle önska att Miranda hade aningen större ögon, men som jag skrev i ett annat inlägg, hon kisar mycket när det blir ljust.











Ophelia och Atlas





























Jag lovar, Ophelia sover på denna bilden














Ziras favvoplats är köksfönstret. Och just på denna bilden SYNS det hur stor magen är. Och kollar ni på filmen ser ni hennes bebisar röra på sig :)


3 kommentarer:

  1. Ja..Elisabeth..jag går samma härliga öde till mötes...
    Kan inte se mej mätt!
    'MIRANDA' med sina härligt, ljuvliga färgteckningar! Älskar bloggen!
    Underbar text &... bilderna !
    WOW.. Tass från
    Betty&Bosse&Matte Lena.Trollhättan

    SvaraRadera
  2. Åh, söta som socker är dina bebisar ❤ Du tar väldigt fina bilder Lotta! Finaste blogg jag läst och sett. ��

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck