Sidor

lördag 30 juli 2016

Härlig lördagsmorgon

Jag vet aldrig vad som väntar mig när jag kommer upp på morgonen och tittar ner i bolådan. I morse var det bara bebisar som sov, men det berodde nog på att jag själv var uppe så tidigt. Även natten som var hade jag svårt att sova, konstiga drömmar med mera. Efter lite kaffe och koll på nätet hörde jag hur dom började vakna en efter en. Fast inte av sig själva, Zira hade hoppat ner till dom och talade om att nu var det frukost. Samtidigt som dom grävde sig fram till sina tuttar gjorde jag i ordning ersättningen. Och med flaskan i högsta hugg sätter jag mig ner hos dom. Jag börjar alltid i den ordning som dom är födda, blir lättast för mig att hålla reda på då hur långt jag har kommit.

Innan dom får till sig flaskan så väger jag dom. Först ut alltså Pan. Och han kom till mig själv. Vikten visade att han hade gått upp med 14g sedan igår. Kanonbra. När jag tog upp honom från vågen så började han leta i min hand....flaskan var han ute efter. Trots bra viktuppgång så är man alltid hungrig, iallafall nästan. När det gäller Pan så finns det inga problem med att han tar flaskan direkt, han har kommit på knepet. Och det har även Callisto och Linus gjort. Med tjejerna är det lite mer "arbete" Dom vill gärna ha men dom tar inte nappen i munnen utan dom lapar mjölken från sidan. Tidigare så var ju Bianca väldigt glad i ersättningen men veckan som har gått har hon inte alls velat ta till sig den. Hon vill bara ha mjölk från mamma. Och jag i min tur vill att hon får i sig lite iallafall. För jag är lite orolig när det gäller henne då hon inte riktigt ökar som jag skulle önska. Hon går upp några gram ena dagen för att sen gå ner. Jag kan inte se att det är något fel på henne och jag håller extra koll på just henne och försöker ge ersättning lite tätare. Vilket säkert inte behövs för när dom tar munnen från Zira så har dom fullt med mjölk runtom.

När alla är klara är det dax för den absolut bästa stunden på dagen, morgonmyset. Alla är uppe hos mig, dom rullar runt, dom försöker busa, dom klättrar högre upp på mig. Och allt det gör att jag vill verkligen inte resa på mig. Men dom slocknar ju  till slut, en efter en så det är bara att lägger ner dom och sedan försöka resa på sig, vilket inte är det lättaste när man har suttit på ett och samma sätt i nästan 1 timme. När dom hade somnat var det för mig bara att ta tag i dagens göromål, får  ju passa på innan det blir för varmt/kvavt. Jag dammsuger fast dom ligger i bolådan och sover...även om dom nu har börjat höra. Men det är ett ljud jag vill att dom ska vänja sig vid. Dom drar åt sig öronen lite precis när jag börjar men lägger sig sen och somnar om tvärt. Detsamma gäller ju Zira, hon bryr sig inte ett dugg om dammsugaren. Sen under förmiddagen fick Pandora besök av sin eventuellt blivande familj, får svar imorgon. Men det är alltså inte lätt att välja, speciellt när dom alla är så lika och alla är lika urmysiga. Glömmer varje dag när jag tar bilder att jag ska ta bild på Cordelias ryggtavla. Men ska försöka få till det imorgon. Ser ut som att hon har engelska flaggans mönster där...coolt.


Vem som är vem på bilderna kan jag inte svara på, men den understa ser ut att vara Callisto.








2 kommentarer:

  1. Härligt morgonmys..underbar film & text..
    Njuter..
    Tazz Kramar B&B&L

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅÅ jag vill också ha bebisar nuuuu. Vi kommer ner ngn dag

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck