Sidor

måndag 18 juli 2016

Millas bebisar 7 veckor

Ni kanske känner till känslan när man blir så arg på en sak så man bara vill kasta ut just den saken genom fönstret. eller slänga det i golvet och hoppa på det så man får ut frustrationen. Så var det för mig i morse när jag var inne för att fota Millas bebisar. Kameran började strejka, på samma sätt som den gamla kameran. Jag blir tokig. Får ta den till affären i veckan, det är ju fortfarande garanti på den. Det går att fota men den låser sig typ var 3-4 bild jag ska ta. Och som att inte det räckte så fick jag gå in och fota 2 gånger idag. Gjorde inte rent i ögonen och det blev för mycket på den första fotograferingen så det var bara att slänga. Atlas har även på dessa bilder fortfarande skit runt ögonen, men alltså....Han blir vansinnig på mig och jag måste släppa ner honom för att han inte ska stressa upp sig på grund av att jag gör något som han verkligen hatar. Sen har vi det med att filma...total katastrof idag det också. Den gamla kameran går nästan bra men där måste det ju vara riktigt ljust och oavsett så hör man hur kameran hackar när den zoomar fram och tillbaka hela tiden. Men den nya kameran blir allting så grynigt, har ingen susning om varför. Mobilen likaså. Så i morse filmade jag med paddan där det blev bäst resultat men inte så bra som jag skulle önska. Den vita färgen i deras pälsar blir konstigt emellanåt. Men äsch.....Ni får ta det idag.

Huvudsaken är ju trots allt att bebisarna växer och mår bra. Dom äter nu precis allt som man sätter ner till dom. Ophelia är den som är mest glupsk. Man får nästan ta bort maten så hon inte spyr på grund av att hon äter för mycket. Hon älskar speciellt maten när det är mush i. Atlas äter massor också men han tar det lite lugnare och detsamma gäller Miranda. Dom har nu fritt till hela lägenheten och har hittat nya ställen att leka på. Att springa runt under sängen är roligt, och då gärna med någon leksak i munnen. Lika kul är det att springa uppe i sängen. Sover gör dom helst uppe i soffan. Att fota dom är fortfarande lätt då dom är så nyfikna på vad jag har i handen. Ett undantag är Ophelia som emellanåt inte bryr sig om något annat än mig...hon vill bara klättra upp till mig och då får jag ta ner henne igen. Syns tydligt i filmerna.
Veckans vikter och viktuppgång är
Miranda 819g +116g
Ophelia 698g +117g
Atlas 711g +111g

Några bilder kommer här, som vanligt kan du klicka på dom så kommer du till alla dom andra bilderna. Har då även tagit lite filmer idag.







Miranda





Ophelia






Atlas


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck