Sidor

lördag 2 juli 2016

Full beredskap!

Det är ju inte bara Zira som ska ha bebisar. Det närmar sig för en människobebis här också. Och jag har full beredskap här för jag ska ju vara med. Telefonerna med mig överallt, även på natten så klart. Ultraljudet har visat att det är en pojke, och Levi som han ska heta är beräknad till den 7/7. Fast man vet ju aldrig, han kan komma tidigare och han kan komma senare. Tror alla har hoppats på tidigare, speciellt mamma Alexandra då det är jobbigt för henne nu. Ska bli sjukt spännande att få vara med på en riktig förlossning.

Denna bilden togs igår




6 dagar mellan bilderna. Inte bara hos katter som magen sjunker innan förlossnigen




Tycker Alexandra är så vacker med sin mage



Tänk att snart håller hon sin bebis i famnen. Förlossningsrummet kommer att svämma över av mina lyckotårar.



En annan som jag tror också det börjar bli jobbigt för är Zira. Fast hon kan ju iallafall sova på magen även om hon för det mesta ligger helt utslagen på rygg. Och hon kommer ju få några fler bebisar än vad Alexandra kommer att få. Fördel för Zira då hennes flyttar hemifrån när dom redan är 12 veckor. Idag har jag växlat rummen mellan Milla och Zira. Klarar inte av att ha Milla i sovrummet längre. Har ju skrivit tidigare att hon är en pratig katt och hon pratar med sina ungar hela tiden. Det är lugnt fram till klockan 2 på natten, då börjar hon locka på dom. Och sen pratar hon med dom medan hon ger dom di och därefter när hon tvättar dom. Sen så ska hon locka på dom igen fast dom lägger sig för att sova. Och då ligger jag där i 2 timmar och försöker slå dövörat till men det går  inte för dom ligger precis nedanför min säng. Dom går ju på toa nu, har hänt att dom har satt sig precis utanför. Men det spelar ingen roll. Händer det någon olycka i vardagsrummet så är det ju bara att torka bort, är inte första gången och helt säkert inte sista heller. Både Ophelia och Atlas äter superbra själva nu när det gäller blötmaten, bara Miranda som fortfarande tycker de är äckligt.


Alltså, det syns inte på bilderna hur stor hon egentligen är. Hennes röda färg förvillar alla konturer på bilden









Blir bara dessa bilderna på bebisarna.....Snart måndag ju




1 kommentar:

  1. Åjo nog har Zira en rejäl kula men man får ju kolla lite extra. <3 Lurvtuttarna. Ja du Lotta, du får hålla en rondskål under hakan för alla din lyckotårar.. Vilken vacker mage hon har...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck