Sidor

fredag 29 juli 2016

Miranda-Ophelia-Atlas

-Men sluta filma nu...Det räcker!
Ophelia är mer intresserad av kameran än vippan. Och jag försöker verkligen locka henne med den istället för att hon ska försöka ge kameran en känga. Men kameran låter ju, den zoomar fram och tillbaka. Och inte blir det bättre av att Ophelia ska fram till den hela tiden.

Hade med mig kameran in till mamma för att ta någon bild, det ska ju inte bara vara bilder på Ziras bebisar. Tog dom på bar gärning, alla låg och halvsov i sovrummet. Mamma svabbade golven så hon hade stängt in dom där. Tänkte framför allt få till någon bild på Miranda när hon INTE drar upp öronen på grund av att jag lockar henne. Men det verkar räcka med att jag visar kameran så vet hon vad som är på gång och letar. Får väl ta en bild på henne när hon sover, då är hon ju iallafall avslappnad och man kan se öronens placering bra. Visst h det.ar öronen växt ur på henne men det har det faktiskt på dom andra två också. Men det syns inte lika väl då all päls döljer.

I onsdags anmälde jag Miranda och Phoebe till utställningen i Norrköping den 8 okt. Gäller att vara ute i tid så att man kommer med. Det blir bara på lördagen för jag orkar inte 2 dagar i rad. Har även bokat ett hotellrum så jag slipper köra så tidigt på natten. Dessutom är det ju mörkt då och det tar längre tid för mig. Så istället åker jag på fredagen och installerar oss. Inte för att jag sover något vidare borta men det blir ändå mer vila än om jag hade varit hemma. Dessutom är det skönt att komma hemifrån emellanåt.
















På nästan alla bilder, beroende på vinkel ser det ut som att Miranda är smutsig i ögonen. Men så är det inte. Hon har fått röd färg där och jag kan se att det kommer mer och mer.









3 kommentarer:

  1. Hej..Miranda...mitt Gull!
    Man har sina 'favoriter'!!
    B&B&L

    SvaraRadera
  2. Hej! Försöker anmäla Atlas till Norrköping men klubben har inte skickat ut medlemsnummer än så vi har mailat om hjälp nu. De är inte snabba så här på sommaren. Tyvärr! Gör vad vi kan för att komma med för det vore kul att ses! Ge Atlas en kram från oss - han är efterlängtad! ❤️

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck