Sidor

måndag 25 januari 2016

Jobbigt!

Lite jobbigt idag. För idag är jag inte alls säker på om Lillan ska ha bebisar. Visserligen vet jag ju att dom kan gå ner i vikt och att eventuella bebisar får vad dom behöver ändå. Men jag blir ändå tveksam, trots hallontuttar. denna tveksamheten beror endast på en av kullarna som Tindra väntade. Var ju så tveksam när hon var med Casper första gången, tyckte mig se hallontuttar, vikten var upp och ner. Jag var mer åt hållet "Nä, det är inga kattungar" Och nu har alltså Lillan gått ner, sedan i torsdags med med 27g. Inte mycket nä, men mellan lördag och söndag hade hon gått upp med 70g. (hade väl inte varit på toa än då gissar jag, även om jag väger vid samma tidpunkt varje dag) Så det har pendlat upp och ner under dessa dagar. Och imorse ville hon inte äta.
Hade denna länken tidigare på hemsidan men den är ju borta nu. Men finns en annan HÄR. Mellan vecka 3-4 står det
"Livmodern utvidgas nu och hormonförändringar sker vilket kan ge morgonillamående. Honan kan bli lite apatisk. Hon kan undvika maten ett tag och även kräkas. Ge henne flera små mål mat utspridda under dagen."
Här finns ju mat så hon kan äta som hon vill. Men men, det är bara väntan som gäller. Detta är också en av anledningarna till att jag inte berättar vem den blivande pappan är. Får se vad som händer till på torsdag.

Allt som allt har denna dagen bara varit bläääää. Somnade igår kväll med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Har haft huvudvärk i snart 1 vecka, och emellanåt har jag varit illamående, det har alltså varit på väg till migrän. en vem vet, jag kanske sympatiserar med Lillans dräktighet ;) Hur som helst så har jag varit på skitdåligt humör och irriterad och arg för det minsta lilla. Inga bilder då min kamera inte alls ville knäppa idag...alltså ännu mer irritation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck