Sidor

onsdag 20 januari 2016

Bilder, bilder

Och åter bilder. Massor av bilder tog jag idag. Fast mer än hälften av dom hamnade i papperskorgen. MEN....Jag blev så pass nöjd med 48 stycken av dom och jag bildbombar er  med alla. Så det så :)

Den ena dagen kan jag vara supernöjd med att bebisarna äter. För att nästa dag inte alls gilla läget. Alltså, Prue var ju den som började äta själv först av blötmaten medan Piper tog ett par tuggor och sen gick. Phoebe ville ju inte äta maten på väldigt länge. Nu har det nästan vänt helt och hållet. Piper äter precis vad som helst bara det är mat. Phoebe gör detsamma med hon tröttnar ganska snart och letar sig vidare till nästa fat. Prue däremot hon är inte alls glad i maten, inte den jag vill att hon ska äta. Jag ger ju mina Pussi och det har aldrig varit problem innan. Noop, Prue håller fast vid sin Gourmet Gold tonfisk, bara den äter hon frivilligt. Ingen av dom andra av gourmet-sorterna vill hon ha. MEN om jag blandar i rå köttfärs...Då minsann äter hon. Men INTE om jag blandar köttfärsen i Pussi.  Något som hon, ja dom alla 3 gillar är rått kött, rå köttfärs, råa kycklingvingar (som dom inte blir mätta av utan bara gnager på) Ost...OST älskar dom och där är Prue värst. Stackars den som kommer för nära hennes bit, då morrar och fräser hon. När det gäller Phoebe måste jag avbryta hennes ätande av köttfärs och rått kött.....Hon får helt enkelt inte nog, det blir inget stopp. Och jag är rädd att hon bokstavligt spricker.
Nu kommer alla bilderna....

Dessa 3 bilder blev mina favvobilder idag. Prue tittar ut genom fönstret och är koncentrerad på fåglarna.




Här håller hon på att tvätta sig. När jag ropar på henne tror hon antagligen att jag har vippan i handen och slår ut med sin tass direkt.




Piper är så svår att fota. Hon är på språng hela tiden, dessutom så kisar hon ofta mot blixten





Prue









Piper









Phoebe. Många extra bilder på Phoebe då jag vill visa hennes färg :)





























Vackraste Zira.









Lillan kom visst också med



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck