Sidor

fredag 8 november 2013

Téas bebisar är födda

Dom föddes igår kväll. Och trots att jag har hållit på med katter i så många år så var jag både nervös och stressad med tanke på att Lillan då bara 5 dagar tidigare hade snittats. Och genom alla mina år så var Téas förlossning den jobbigaste. Inte en enda av bebisarna födde hon i bolådan. Lagom att dom kom ut det sista så hoppade hon ut och då kom dom. Och jag lät henne vara. Hon skrek som ingen av mina katter, hon hade verkligen ont. Så jag har beslutat att hon inte ska ha fler bebisar. Detta blir hennes enda kull. Redan innan hon blev dräktig så var jag ju på väg att placera om henne på grund av att hon blev mobbad av Casper och sen både av Jamie och Lillan. Det har blivit betydligt bättre sedan Casper flyttade men Jamie var på Téa häromdagen igen....hon försökte iallafall. Men jag såg ju det och fick stopp på det. Téa kommer jag att omplacera när hennes bebbar flyttar och hon kommer att flytta tillsammans med sin dotter Elizabeth

Alla bebisarna mår bra och dom var riktigt stora. Jag gissade på 4 och det blev 4. 3 tjejer och en kille. Killen får eventuellt stanna. Benny ville ju ha en chokladhane. Och detta är en chokladhane. Visserligen spotted...men....vi får se. Han får bestämma sig under dagen. Han har inte riktigt sett honom än. Alla tjejerna är redan reserverade tidigt nu på morgonen. Och det är familjer som har väntat länge. Kommer under dagen att veta vilka fler det är när det gäller Lillans bebisar då några av dom har väntat på Téas bebisar.
Och här har ni vikten när dom föddes och namnen. Namnen är inte riktigt bestämda än då deras familjer ska få bestämma. Återkommer om det.


Emily Van Camp föddes kl. 20.41 111g lilasköldpadd spotted, eventuellt silver. Reserverad





Elsa Pataky föddes kl. 20.53 106g chokladsköldpadd silver spotted.  Reserverad





Elizabeth Hurley föddes kl. 22.08 108g chokladsköldpadd spotted.  Reserverad





Elvis Presley föddes kl. 23.20 106g choklad spotted hane.  Stannar eventuellt





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck