Sidor

måndag 25 november 2013

Kastrater

Helst skulle jag vilja ha en annan rubrik idag. Men för att jag själv lätt ska hitta en inlägg eventuellt senare så är det ju så här jag får göra...skriva en rubrik som jag kan googla på sen. För det är kastrering som har stått på schemat idag. Frivillig sådan, alltså inga sjukdomar eller sånt. Utan helt enkelt av anledningen som jag har skrivit om någon gång nu...Jag ska ta en paus. Så nu är Tindra och Jamie kastrerade. Och jag har dåligt samvete för att dom har ont....och just nu fortfarande väldigt vingliga i sina tassar.

Idag fyller Ben 4 månader. Det var tänkt att jag skulle ta ett par bilder på honom men se det gick inte. Han är arg på mig. För han fick åka med in till vet. när jag hämtade tjejerna. Han skulle vaccineras vilket han skulle ha gjort då Téa fick sina bebisar. Men jag kunde inte då och sen så glömde jag. Så idag fick han en spruta och om 3 veckor ska vi tillbaka och få den andra. Idag blev han också chippad. Han sa inte ett ljud men helt klart tycker han jag är elak som ändå har utsatt honom för det i och med att han stack och gömde sig. Men jag hann väga honom innan. Och idag väger han 2780g....Och givetvis drar jag in Kurt i detta...Kurt vägde när han var 4 månader 2680g.  Ska bli spännande att se vart hän det bär nästa månad. För fortsätter det så här så kommer han att bli större än Kurt :)

Och vet ni vad??? Idag har alla Lillans bebisar varit på lådan och kissat. ALLA. Och alla har ätit själva från fatet efter första smakbiten från mig.....ALLA utom David
-VA!!! Menar du att jag ska spä ut allt det goda från baren. Nähä du...aldrig i livet. Smakar ju blääää och luktar ju blääää. Sen vänder han om och går raka vägen till baren som precis har öppnat. Fortfarande med blötmat i munnen sköljer han ner det med mjölk. Om 1 vecka är det samma med Téas bebisar. Fast jag tror det blir lättare för mig att få dom äta då dom redan har fått smaka och verkar ju gillar det.

Daniel är till salu







Elvis är till salu





Doris är till salu





Diana är till salu







Emily skickar en hälsning till matte




Dionne poserar





Och Doris poserar






Och se...vi kan ät själva. Översta bilden Daniel och Diana under Donna



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck