Sidor

söndag 10 november 2013

Bygglov!!

Ja vad säger man? 10-0 till Lillan & Téa. Eller blir det lika mellan dom och mig. Tidigt i morse...vid 4-tiden hade jag hämtat andra halvan till bolådan i förrådet (bananlåda funkar alldeles utmärkt och det är det som jag har) Har gjort detta tidigare men av någon konstig anledning glömt av...trött antar jag. Men så visade Lena som har Alan & Cary en bild igår på hennes honor med 2 bolådor vid varandra och då kom jag ihåg det. Men jag hade inga funderingar på att fixa det igår kväll, var alldeles för trött och jag ville vara med här en stund eller två när dom var tillsammans för att se att allting funkade. Och resultatet då? Jodå, Téa låg i sin låda med bebisar och Lillan låg i sin låda med bebisar. Men det tog bara 5 minuter så la sig Lillan tillsammans med Téa och henens bebisar. Och kvar blev 5 bebisar. Så jag la över dom också. Såg lite komiskt ut. En låda med 2 mammor och 10 bebisar, trångt som sjutton, såg inte det minsta behagligt ut. Så jag gick som sagt och hämtade andra delen till kartongen och skar bort den ena långsida på den. Gav Lillan & Téa rått kött och medan dom lämnade bolådan för att äta tog jag och bytte till den nya och la över bebisarna i den. Och så tog jag bort en långsida här också. Och förde ihop dom. Inte så att det blev stort men större än det var. Allt eftersom kan jag dra ut den. Och nu så funkar det. Jag håller tummarna för att det ska göra det.

Tills vidare får jag ha denna dörren stängd. Tills jag ser att Lillan verkligen gillar läget. För om det är någon som skulle kunna tänka sig att bära ungarna igen så är det Lillan. För tillfället funkar det alltså. Och det är tur att man slipper ansöka om bygglov för att bygga ut :) Ihhhh.....detta känns riktigt riktigt bra.
Lillans snitt ser bättre och bättre ut. Har smörjt på Aloe Vera gelen som jag har köpt tidigare från Ann Nissen och jag tror, inbillar mig att det har hjälpt mycket. Hoppas dom tuttarna längst bak börjar bli normala snart. För i och med att Lillan har slickat och tvättat mycket där så har det liksom blivit sår. Ingen av ungarna vill ha dom 2 tuttarna, dom är lite hårda och nariga. Jag ska ringa vet.  imorgon och beställa tid för att ta bort dom stygnen som är kvar. Och så ska jag beställa tid för att kastrera Tindra och Jamie. Ingen av dom har ju mjölk nu och det är lättare att snitta då. Och dom får ta mig tusan sy ihop på insidan. Att ha stygn utanför är bara skit.

Sen så hoppas jag att Doug öppnar sina ögon snart. Det är han som piper mest i bolådan. I stort sett är han bara tyst när han sover eller äter. Fast även vid tutten knorrar han av och till. Jag kan se (och höra) stor skillnad på Diana som inte säger knappt något sedan hon öppnade ögonen.
Idag på agendan står det "Åkt till Willys och handla" Måste få hem lite kycklinghjärta, kycklingfärs och annat smått och gott till dom vuxna, speciellt Lillan & Téa och SPECIELLT till Lillan. Hon verkar vara i stort behov av det. Och det är bara på Willys som jag kan hitta sådant som jag behöver till dom. Eller Citygross......fast jag har ju 2½ mil närmare till Gislaved så givetvis åker jag dit. Måste erkänna, om jag får.....att det ska bli skönt att komma hemifrån i 1 timme. Kanske jag får rensat i skallen och allting blir mycket bättre då.
Vikterna idag då? Jag lägger upp på alla bebisarna....det har ju varit lite si och så som ni vet. Och dagens vägning visade resultat som jag inte alls är nöjd med. Förhoppningsvis blir det bättre tills i morgon. Idag får jag försöka mata Dionne som har stått still i vikt i 2 dagar nu. Vi gör ett försök med Daniel och Elsa också.
Diana 167g +20g
Dionne 173g +-0g
Donna 178g +18g
Daniel 139g +4g
Doug 197g +23g
Doris 200g +12g

Eva136 +8g
Elsa 127 + 3g
Elizabeth 139g +12g
Elvis 126g +14g

Här har dom tryckt ihop sig alla, 10 bebisar och 2 mammor. Jamie har varit på besök också
Och som ni ser, 1 låda tom




Och här har jag byggt ut











Mammorna på vift...Ja dom äter lite. Och jag njuter av min vy :)





4 kommentarer:

  1. Lillan ser mer än nöjd ut :)

    SvaraRadera
  2. Alltså Lotta ! vad säger man mer än WOW helt underbara foto och du är en super uppfödare , man blir helt betagen av allt du skriver och hur du pysslar & donar med dom 2 små familjerna

    ge alla stor som liten en Stor Kram från oss

    ps ska testa kyckling hjärta / färs här också ds

    SvaraRadera
  3. Alltså ... hur gosigt som helst!!! Kör ockå med bananlådor. Startar m 2 bredvid varann för att antingen kunna sära på eller koppla ihop som du ... Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis till dina fina kullar, vilka underbara färger !!
    Härligt att kunna ha två mammor med bebisar i samma låda.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck