Sidor

onsdag 6 november 2013

Lille Daniel

Det ser inte så ljust ut för lille Daniel. Jag har trott, och innerst inne tror jag fortfarande att han klarar sig. Han är stark den lille krabaten, har en vilja av stål. Men när det gäller hans vikt så tycker jag att den visar annat. Nu har han gått ner 1g igen sen igår. Och jag har försökt mata honom flera gånger...alltså MÅNGA gånger men han fortsätter att totalvägra ersättningen. Ska åka in till affären och köpa majsvälling till honom, kanske han vill ha det.

För även om vikten pendlar fram och tillbaka och han alls inte lyckas gå upp som sina syskon så klarar jag inte att låta honom somna in. Han ÄR pigg, han kryper omkring och han är bland sina syskon. När jag lyssnar på honom så kan jag inte höra att han rosslar så ingenting tyder på lunginflammation, och ingen luft i magen. Lillan tar hand om honom som dom andra. OM han hade varit så dålig så hade ju Lillan också låtit honom vara för sig själv, han hade själv gått undan för att få vara ifred. När jag matade honom nu sist så ville Lillan ha tillbaka honom. Jag la honom vid sidan av och försökte få Lillan till att lägga sig hos honom men hon tog honom och la honom bland syskonen, la sig ner och alla började dia...även Daniel. Så...vad är felet?

Téa går här fortfarande och lullar, alltså inga bebisar än. I och med att Benny är hemma igen så kunde jag lägga mig och sova tidigt igår kväll och så hade han koll ifall något visade sig. Har varit uppe några gånger under natten för att kolla till henne...och försöka mata Daniel....och efteråt har jag slocknat direkt. Så idag är jag inte så där fruktansvärt trött som jag har varit dom senaste dagarna...inte än. Vikterna på bebisarna idag kommer här. +set och siffran efter är vad dom har ökat under ett dygn

Diana 121g +10g
Dionne 138g +9g
Donna 129g +11g
Daniel 104g -1g
Doug 145g +8g
Doris 143g +15g

4 kommentarer:

  1. Håller tummar och tassar för Daniel

    SvaraRadera
  2. Lilla plutten♥ sänder masss positiv energi och håller tummarna att det vänder!!!
    Styrkekram♥

    SvaraRadera
  3. vi håller våra tummar här i Helsingborg , lille Daniel ska klara sig !!

    SvaraRadera
  4. Lilla pluttisen, jag och Murre håller både tummar & tassar för att det ska vända <3

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck