Sidor

tisdag 12 november 2013

Som det kan bli!!!

Det blir bättre och bättre i bolådan. För egen del vill jag inte påstå att det blir bättre. Jag får ingenting gjort. Ligger/sitter med näsan i bolådan till och med när dom sover. För redan nu är dom så vana vid mig så jag kan klappa dom på magen eller huvudet när dom sover....och dom vaknar inte av det. Så snart det kommer någon ny hit och kikar på dom så fräser dom...ingen lukt som dom känner igen. Men det är ju bara nu i början. Sen att det kom 4:a småttingar krypande fram till kanten i morse när jag pratade med dom fick mig nästan att börja gråta. Dom hör mig. Och dom som hör mig är ju dom som har öppnat sina ögon. Inte för att dom riktigt kan se mig men dom ser iallafall konturen av mig.
För er som inte vet så hör kattungar ingenting förrän dom börjar öppna ögonen, hörseln och synen utvecklas samtidigt. Rätt så fantastiskt.

Som det kan bli!!!! Vad undrar du kanske. Jo, det kan jag berätta, det gäller Daniel. Tror dom flesta har följ honom här i bloggen. Och med tanke på hans vikt vilken han fortfarande ligger lite efter med så är ju dagens viktuppgång helt fantastisk...Hela 35g på en dag. Det blir nog en stor fin kizze av honom också en vacker dag. och idag för första gången så höll han inte på att skrika ihjäl sig bara för att jag lyfte honom. Han varken ser eller hör mig än men jag tror han känner igen när jag håller i honom. och så lukten av mig
-Jaja....nu kommer kärringen som röker igen.

Vi kör på alla idag igen...och ja....jo....blir nog så tills jag tycker att alla är jämna och att allting funkar perfekt. För som det är nu så är vikterna fortfarande väldigt ojämna.
Vikten idag och ökning sedan igår är då

Diana 197g +17g
Dionne 188g +9g
Donna 203g +18g
Daniel 185g +35g
David 237g +40g (tidigare Doug har fått sitt nya namn av sin familj och heter nu David Desrosiers)
Doris 231g +9g

Emily 161 +13g (tidigare Eva har fått sitt nya namn av sin familj och heter nu Emily VanCamp)
Elsa 148 + 14g
Elizabeth 149g +8g
Elvis 151g +18g

Här är ligan som nu har öppnat sina ögon.....

Diana





Dionne





Donna




David






Nä, Daniel har inte öppnat sina blå än men har får vara med iallafall...bara för att ha kan :)


2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck