Sidor

onsdag 13 november 2013

Mera ögon.

Nu har Lillans alla bebisar öppnat sina ögon. Näääää, skojar bara...Givetvis håller Daniel oss på sträckbänken och vill inte alls se vare sig mig eller något annat. Men jag kunde i morse se små små öppningar så kanske i morgon eller på fredag. Idag har iallafall David öppnat helt och hållet och så även Doris.

Natten som var har varit lite jobbig. Bebisarna har fajtats om tuttarna och Dionne var inte alls på humör. Hennes tutte var det mjölkstockning på, hos Lillan alltså så jag har fått smörja in den. Börjar släppa nu. Fast jag tycker ju det är konstigt att det kan bli mjölkstockning med tanke på hur många det är där och tuttar. Försökte i vanlig ordning ge ersättning vilket inte alls dög. Men under förmiddagen har det iallafall lugnat sig.
Nu när deras ögon är öppna så kan man se att dom ligger och leker. Försöker iallafall. Otroligt mysigt att ligga och titta på :)

Jag börjar bli mer och mer fundersam över om jag ska behålla Daniel. Kan vara en av dom dummare saker som jag i så fall gör. Och ju mer jag tänker på det ju mer lutar det åt att jag kommer att sälja honom också. Även om jag är en person som ska ha stenkoll på mina katter och inbillar mig att jag oftast har det så är jag ändå rädd att det kan komma att ske en "olycka" längre fram i tiden. Med det syftar jag på att jag har en hane och en hona i samma kull. Och dom får INTE para sig. Så njaaaaa......lite jobbigt läge. Vill jag behålla 2 så kanske jag ska låta Donna stanna också. Inget bestämt med henne. Till helgen kommer jag att ta beslut om hur jag ska göra. Måste fundera en stund till.

Inga bilder idag....istället kommer det 2 filmsnuttar

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck