Sidor

tisdag 19 november 2013

Dagens fynd

Lotta prut...jo jag stavade rätt....inte Lotta prutt utan prut. Jag har nämligen gjort dagens fynd, om inte årets till och med. Och jag är så nöjd och glad så hade jag bara orkat så hade jag hoppat jämfota.

Idag är det ju månadens stora dag, pensionsdagen. Vilket i vanlig ordning innebär att jag kör omkring och kånkar på mina mamma. Fast idag höll jag på att slänga henne ur bilen så hade hon fått gå Nissastigen fram. Jag vet att hon inte rår för det men det är jobbigt och lyssna för hon blir värre och värre för varje dag. Får väl vara glad så länge hon orkar bo för sig själv och att hon iallafall kommer ihåg det mesta....än så länge. Hur som helst. När jag ändå kör henne så passar jag ju på att handla själv. Och på min lista idag (den jag har i huvudet) stod det Jysk...in och handla på Jysk. För inte så längesedan köpte vi ju nya sängar och från att ha haft 90 är dom nu 105 vilket innebar att jag inte hade ett enda lakan som passade, har fått riva dom gamla. Tidigare hade vi ju en dubbelmadrass. Så lakan skulle jag ha och mellanlägg till sängen för det retar mig att det blir en håla. Och i gårdagens reklamblad från dom så såg jag, mig till tycket snygga sängbord. Vita med korglåda, superbilligt bara 150:- Så efter allt mathandlande blev det alltså Jysk. Det var även där vi köpte sängarna.

Så efter att jag hade fått tag i allt bar det iväg inåt i affären för att hämta dessa sängbord. Kan ju tala om att jag aldrig kom så lång, har inte ens sett dom. Jag tvärnitade och blev bara så där lyrisk...Waoooow, dom var snygga...DOM ska jag ha. Nu var det inga sängbord utan någon slags byrå men i mina ögon förvandlades dom till sängbord. Och så såg jag priset...Waooow, dom ska jag INTE ha :( 800:- för bara ett. Säkert värda varje öre men jag vill inte lägga så mycket pengar på ett sängbord/byrå.  Så tillbaka till expediten och frågar när Lotta (som sålde sängarna till mig) skulle komma. Och det skulle dröja för hon jobbade eftermiddag. men denna tjejen ringde upp henne. När jag köpte sängarna så skulle jag ju få ett överkast som passade på köpet. Men jag hittade inget som jag gillade och jag ville inte bara ta ett för att det var gratis. Nu frågade jag henne om hon skulle kunna tänka sig och dra ner på priset på detta som jag nu då såg....istället för det där överkastet. En hundring mindre för varje hade gjort mig jätteglad. Men när hon sa vad jag fick ge för var och en av dom....ja då hade jag kunnat pussa henne om hon hade befunnit sig där. Hon drog 300:- på varje. Och ja...givetvis köpte jag dom. Istället för 1600:- gav jag 1000:- Me happy happy. Och dom passar perfekt i sovrummet till sänggaveln som jag gjorde för inte så längesedan.


Så här ser den/dom ut alltså. Det syns ju inte på bilden här men dom är 3-4 cm lägre än sängarna, höjden är 48cm





På sidorna finns det handtag så det är typ kistor





Man kan då öppna den och så är där 2 lådor.


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck