Sidor

tisdag 5 november 2013

Mina små tjockisar...film

Ja, det kan jag nästan kalla dom för nu. För nu har Lillans mjölk runnit till ordentligt verkar det som. Och den som har hittat gräddfilen är Doug. Och ni kanske kan gissa er till att jag har försökt att få Daniel att ta den tutten. Men det går inte. Han är bestämd den lilla grabben. Han SKA ha tutten under Lillans vänstra högertass...punkt slut. Ingenting annat duger. Jag har nu på morgonen också testat en grej. Har nämligen lagt alla bebisarna utan Daniel åt sidan. Alltså hade Daniel hela mjölkbaren för sig själv. Stora fyllda goda tuttar....men noop. Han kröp över dom alla som att dom inte ens existerade och till sin tutte. Visst är det lustigt? Utöver det så är Daniel Trötter i gänget, sover mestadelen. Det positiva idag är att Lillans mjölkhatt har lossnat så nu fungerar alla tuttarna igen.

Lillan har försökt bära bort ungarna flera gånger och då ville hon att dom skulle vara under vår dubbelsäng. Tyckte inte jag var någon bra idé så efter flera gånger när jag tog tillbaka dom till boet gav hon upp....tanken på sovrummet. Istället flyttade hon dom hela 30cm...till transporten som jag har här och som jag håller varm ifall den behövs. Och visst, jag lät henne ha dom där. Själv tyckte jag att det så väldigt trångt ut...och väldigt varmt. Så nu på morgonen har jag tagit bort locket på transporten och sakta men säkert flyttat bebisarna till ett bo där transporten har varit. För tillfället är Lillan nöjd. Fast transporten utan lock finns precis i närheten, fallifall hon ändå vill ha dom där...men utan lock.

Något som gör mig lite bekymrad är deras färg på bajset. När dom är så här små så brukar färgen vara mörk och det är små små pluttar....även om jag har gett ersättning tidigare. Nu är det inte så små pluttar och färgen är gulaktig. Jag vet inte alls varför. Dom verkar inte ha ont i magen, allting med dom verkar faktiskt vara ok. Funderar dock på om det kan vara för att Lillan får kött. För hon får det varje dag, nästan det enda hon vill äta.

Téas DoDay idag alltså. Får se om det blir något den kommande natten...eller kommande dagarna. JAG har räknat på att det är dag 65 idag, alltså dagen hon gick i löp. Vägde henne nu och vågen visade på 4286, alltså en ökning med 56g sen igår. sammanlagt 1210g
Tog bilder när dom små diade och idag blir det även en film på dom :)
Vikten på dom idag är
Diana 111g +13g
Dionne 129g +13g
Donna 118g +6g
Daniel 105g +4g
Doug 137g +18g
Doris 128g +9g




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck