Sidor

torsdag 14 november 2013

Téas bebisar 1 vecka

Då har det alltså redan gått 1 vecka sedan dom föddes. Och jag går här och hänger inte med, vet knappt vad det är för dag...måste kolla kalendern via datorn. När dom sover, och Lillans....då sover jag. Börjar återhämta mig när det gäller sömnen. Men så fuskar jag ju lite också och tar 2 tabletter progynon istället för 1....detta för att 1 inte funkar för tillfället. Och nu efter 1 vecka med 2 så börjar jag återhämta mig även när det gäller mina klimakteriebesvär. Kör nog så här 1 vecka till sen återgår jag till 1.

Téa bebisar ska det ju handla om :) Dom äter sover och växer. Och dessemellan piper dom när jag tar upp dom...ögonen ni vet. Bara Elvis är lugn. Elsa skriker så det smäller om det och det är jättesvårt att fota henne för både Téa och Lillan vill ha tillbaka henne. Nästan detsamma med Emily. Téa är en superduktig mamma och hon lämnar dom inte långa stunder. Men i morse så tyckte jag synd om henne...Téa alltså. Hon gick ut ur bolådan när alla ungarna sov och lade sig i garderoben...den som jag har sågat. Och vad tror ni händer. Jo, Lillan tar alla ungarna...en efter en och bär in dom till Téa. För ni ska inte tro att hon lägger sig ner och ger dom di för att dom piper. Noop, hon tycker Téa klarar det så bra.
Lillan ÄR också duktig mamma, hon är en riktig hönsmamma. Och hon ger di till alla mer och mer nu. Tror det börjar släppa riktigt med hennes mage, speciellt nu när stygnen är borta.
Dagens vikt är ser du här och viktuppgången är för hela veckan från och med nu. För jag ska INTE väga dom varje dag, blir ju tossig när dom inte ökar som jag vill. Visserligen ligger dom bra till i viktkurvan med tanke på att dom är 10 sammanlagt. Och kollar jag Téas vikt när hon var 1 vecka så är det helt ok...faktiskt. Emily väger till och med mer :) Lite bilder på bloggen och som vanligt finns dom andra på hemsidan

Emily 171g +60g
Elsa 156g +50g
Elizabeth 161g +53g
Elvis 169g +55g

Emily




Elsa




Elizabeth




Elvis




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck