Sidor

fredag 29 november 2013

Adventsfint

Egentligen hade jag inga planer på att ta bilder och lägga ut än...Jag är inte ju inte klar. En del ljusslingor kvar, bland annat på busken utanför mitt köksfönster. Det är inte alls säkert att jag hinner innan advent för i morgon kommer ju Elizabeths blivande matte. Och hon som har reserverat Daniel och Elvis ringde innan idag och frågade om hon fick ta det på söndag istället för hon kom inte ifrån jobbet som planerat. Reservationen på Doris resulterade i att hon är till salu då dom hoppade av för att dom skulle lägga pengarna på annat.

Här har ni alltså en del av orsakerna som har gjort att jag inte har hunnit med riktigt. Både jag och Benny gillar ju dessa slingor och då jag inte har julgran är det ju lite extra kul att få göra fint ute. Fast allting föll ju med en del saker som Benny skulle hjälpa mig med för han åkte ju huxflux till Norge igår. Bland annat så kom ju vår duschvägg/dörr i onsdag och han fick upp dörrarna den dagen men han skulle ha i silikon i några hål och det skulle han ha gjort igår. Ingenting som jag klarar av. Men jag får sätta tejp över dom hålen tills vidare (har pratat med hyresvärden) Har ju även satt upp julgardiner och ljus i lägenheten ovanför mig. Så tråkigt när det är mörkt då det inte bor någon där.  Och idag har jag fått ihop något som jag inte har sett hos någon tidigare....fast det var jobbigare än vad jag trodde. Batteridrivna slingor med timer...genomskinlig kruka, mossa och julstjärna och så då alla ljusen i som är 80st. Dessutom få det till att hänga i fönstret med bomullsband för att katterna inte ska komma åt stjärnorna. Men det duger...jag gillar det. Lite bilder på en del av det då.

Mitt köksfönster blev så här....taskigt ljus men jag hade ingen blixt på...syns ju inte med mycket ljus från kameran. Andra bilden en närbild på krukan med ljusen i




Nytt för detta året är all granris vin ingången och det jag har satt på trappen........







Duschen




Och vi slutar med att vila ögonen på Lillans bebisar som äter





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck