Sidor

måndag 11 november 2013

Filmtajm!!!

Idag blir det alltså filmtajm :) Lillan med alla bebisarna filmade jag igår kväll och Téa med alla bebisarna filmade jag för en liten stund sedan. Att sätta ihop alla igår har fungerat över all förväntan. Jag öppnade upp dörren här redan på eftermiddagen och ingen av mammorna försökte flytta på bebisarna. Båda ligger och ger dom små di, men det är Téa som drar det största lasset. Och man kan se tydligt att hon gillar mammarollen, hon ligger och njuter av att alla klänger på henne. Lillan gillar det också dom gånger hon är där. Hon vill gärna. Men jag tror att hon fortfarande har ont av snittet. Båda tjejerna har tålamod så det räcker och blir över. Det kan inte vara lätt att ha 10 små klängande på sig...överallt. Buffrande efter mat.  Men är det så att exempelvis Téa ligger och ger dom mat och det är för mycket pip på dom små så kommer faktiskt Lillan och lägger sig också. Duktiga tjejer, jag är så stolt över dom. Allting har gått så bra så jag har sovit i min egna säng inatt.

Försökte ju ge dom ersättning igår för att jag tyckte att viktuppgången var så dålig. Men dom ville inte ha. Den enda...HÖR OCH HÄPTA...var Daniel som slurpade i sig en dos. Han som totalvägrade annat än en viss tutte tidigare. Och faktum är att nu får han ju välja tutte och mamma. 9 av 10 gånger väljer han Téa. Knäppa katt. Rolig låter han också, som en liten tamagotchi med hes wiskeyröst...inte alls svårt att hitta honom i högen av dunbollar. Ska försöka filma bara honom så förstår ni vad jag menar. Vikterna på dom idag är så där. Ska försöka få dom som har gått upp under 10g att få lite egentid med Téa så att dom får slurpa ifred. Men å andra sidan så tror jag faktiskt inte dom är hungriga för det är tyst i bolådan. Vikterna på dom idag är:
Diana 180g +13g
Dionne 179g +6g
Donna 185g +7g
Daniel 150g +11g
Doug 214g +17g
Doris 222g +22g
 Eva148 +12g
Elsa 134 + 7g
Elizabeth 141g +2g
Elvis 133g +7g

Jag handlar ju en hel del saker till katterna på nätet. Tänkte jag skulle dela med mig av dom länkarna. Klickar du på det som står med lite tjockare text hamnar du på den sidan jag menar.
Mjölkersättning och avmaskingstabletter är ju svindyra om man köper det i apoteket. Jag har hittat mycket billigare på Apotea. Finns massor där som är betydligt billigare. Exempelvis även mina tabletter jag tar för klimakteriet. och så ska vi inte glömma pastan jag har hemma till katterna när dom är dåliga i magen. Aptus Reconvalescent Cat Pasta 60 g. Kostar bara 85:- Hos vet. får jag ge 160:- Bättre enligt mig än Pro-Kolin och Diarsanyl som smakar pest. (jo jag har smakat) Reconvalescent smakar betydligt bättre och katterna fullkomligt älskar att slicka i sig det. Alltså inget krångel med att ge dom. Ingen frakt betalas. Och beställer man innan 16.00 så har man varorna på posten redan nästa dag. trodde ju att jag skulle få hämta på ICA när jag beställde 2 burkar ersättning men även det hamnade i postlådan.
Sen så ger jag ju lite vitaminer och kalcium i form av pasta även det. Innehåller ju taurin också som är bra för katterna. Och det köper jag på Kattkompaniet alla katterna och även kattungar får det här och smaskar i sig det mer än gärna. Men åååååå, jag hade ju fler jag skulle skriva om men nu har jag glömt. Får skriva ner det när jag kommer på det.

Här kommer dom utlovade filmerna....och några bilder. Ska försöka ta bilder på alla idag.












3 kommentarer:

  1. Go Morron ! alltså helt underbara foto samt filmer det är så underbart att se dom 2 små familjerna .

    SvaraRadera
  2. Lillan ser inte riktigt lika avslappnad ut som Téa gör :)

    SvaraRadera
  3. Åååååå sååå mysigt!!!! Ja Thea verkar stortrivas...men vem hade inte gjort det med alla dessa söta dunbollar♥
    Avis & bebbesjuk är bara förnamnet!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck